- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
válasz
nussa5 #15156 üzenetére
Sikerülni sikerült, viszont szaggatnak alatta a sima meg az 1080p s youtubes vidik.
Amikor megvettem ugyanez volt a probléma az alap ASUS honlapján lévő driverrel a netbookhoz.
Azután ajánlották hogy szedjem le az AMD honlapjáról a legújabb drivert hozzá. Leszedtem azzal tökéletesen ment. 12.4 vagy 12.5 ös driver lehetett a C-50 es apuhoz.
Most viszont az a probléma. Hogy felmegyek az AMD honlapjára és nem hogy a régi driverek között nem tudok keresgélni, egyáltalán nem engedi.
Kiválasztom a Find a drivernél hogy.
Notebook-típust-és azt oprendszert rákattolok hogy oké. Erre feldob egy bejelentkező ablakot.
A fentebb említett drivereket nem találtam google segítségével csak beta verziókat az meg nem jó.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Kicsirics77 #15152 üzenetére
Most lett újra rakva.
Amikor legelőször húztam fel rá az oprendszert akkor ugyanez volt és a legfrissebb driver megoldotta. A youtubes vidik alapon és full hd n is szaggatnak. Viszont egyáltalán nem enged semmiféle drivert(nem a legújabb kellene, elég lenne az is ami volt újra telepítés előtt) leszedni az AMD oldaláról, mivel azt írja amikor kiválasztok hogy mi kell hogy írjam be a nevet meg jelszót.
-
Moonwolf
senior tag
Lenne még egy kérdésem.
Az Asus honlapján az 1015BX nek van fent vga drivere, viszont az nem a legfrissebb.
Rámentem az AMD oldalára hogy leszedjen a C-50 es procihoz tartozó vga nak a driverét, viszont azt írja a honlap hogy nevet meg jelszót kér. Megnéztem más cuccnak a driverét ott nincs ilyen. Mit lehetne ez ellen tenni?
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Kicsirics77 #15148 üzenetére
Értem, kösz.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
-Egy 1015BX alaplapi chipsetjét hogy lehet frissíteni?
Vagy nem lehet?
Mert az asus honlapján nem találtam ilyesmit, vagy ezeknek a netbookoknak nem kell új telepítésnél chipset drivert is frissíteni?- Na meg az Asus LiveUpdate konkrétan mire való?
-
Moonwolf
senior tag
igen ugen kezd meg győzni az a típusu dell viszont olvastam rólla jókat és roszakat is és egy picit elbizonytalanított
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Mr.Skynet #12255 üzenetére
ez lenne a másik
http://www.usanotebook.hu/dell-inspiron-n5010/P23561
egyébként azért is kérdeztem rá, mert volt aki azt mondta pontosabban egy ilyen számítás technikával foglalkozó boltban mondták azt hogy jó kis gép ez és azért csak rákerestem, meg hogy majd 20k val drágább mint a neten (ezt az asus k52je re értem)
-
Moonwolf
senior tag
De akkor ez tényleg kaki ez a típus?
Amugy csak azért kérdeztem mert két modell között vacilálok, igaz a másik kiszemelt példány más márka, azért nem is hoztam be, vagy azzal nagyon offolnék ?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Erről a notiról mi a véleményetek? tapasztalatok?
http://www.usanotebook.hu/asus-k52je-ex225d/P22743
Tényleg elég gyakori az alaplapi meghibásodás ennél a típusnál?Megérné beruházni ilyenre?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest