- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Laptop vásárlás előtt állok és nehezen tudok dönteni. Nem tudom melyik tipus közt mi a különbség, felszereltségben nagyjából egyformák.
Asus K56CB
Asus F550
Asus N56VBFontos lenne, hogy könnyen szerelhető legyen, jó legyen a hűtése. Ramcsere, újrapasztázás, portalanítás, optikai meghajtó helyére ssd beszerelése, ne legyen hosszas darabokra szedéses procedűra
N56nál láttam hogy ez a hátlap levételével könnyen megoldható, de ez a legdrágább mindközzül. Mit lehet tudni a másik két típusról? Esetleg más asus alternatíva a fentiek figyelembe vételével? -
Mr President
senior tag
Sziasztok.
Hőn szeretett asus laptopom alaplapja megadta magát. (még nem biztos hogy alaplap hiba de 90%-ra mondták. azt meg már javítani nem érdemes)
Ezért nézegettem a jelenlegi kínálatot és kettő típus között vacilálok. Ebben kérném a segítségeteket.
Egyik amit néztem N56VZ. i5 proci, gt650 vidkari. Kérdésem lenne hogy ennek matt a kijelzője? Egyértelműen nem találtam a válaszra meg a kérdést. A gt630as verziónak matt, így remélem ennek is. Többi dolog rendben van a géppel.
Másik a K56CB verzió, ez gt740 és i5 u procival van. Fényes kijelző.
És elérkeztünk oda amire nem nagyon találtam választ. A k56 optikai meghajtója helyére lehet szerezni hdd caddyt? N56hoz láttam hogy lehet kapni de ehhez nem találtam, kérdezném a jártasabbakat van erre lehetőség?
S56hoz találtam, így gondolom ehhez is van. Igazából S56 és K56 közt nemtudtam rájönni mi különbség van?
N56ba és K56ba egyszerű a beszerelése? Nagyobb bontás nélkül megoldható? Nem jár garanciavesztéssel? -
Mr President
senior tag
S56-os notija van valakinek? Esetleg tapasztalat róla?
-
Mr President
senior tag
Valaki tud nekem arról infót, hogy notiban lehet e cserélni a hűtőt? Valami nagyobb teljesítményű kellene. F3SA típusú gépről lenne szó.
-
Mr President
senior tag
Szerintetek ezzel a [link] driverrel működne a dolog? Igaz hogy bétahoz való elvileg, de szeptemberi release. Szerintetek?
-
Mr President
senior tag
Hali.
Van nekem egy F3Sa notim és win7es driverek kellenének. Hol találok ehhez a típushoz? (van e egyáltalán?) Tudom hogy Vista driverek elvileg jók, most azokkal van felrakva a win 7 de valahogy mégsem jó. Van olyan alkalmazás ami csak 16bites színmélységben működik! És a vga drivert nem lehet uninstalálni! Vistán vista driverekkel nem volt semmi problémám! A gyártó honlapján nincs ehhez a típushoz win7 driver. Esetleg más típus win7es driverei jók e? valami tipp hogy mit hogy kellene hogy minden jól működjön vista driverekkel??
előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged