- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aK-roy
csendes tag
Én is feltettem a win10-et először csak frissítettem, így nagyon lassú lett a netem szinte használhatatlan. Majd tiszta telepítéssel raktam fel pár napig jó volt ma ismét belassult de nem annyira kb felére amikor jó volt. A router kb. 5m és nincs semmi köztünk látom az antenna végét. Nem tudom mi lehet a gond, de nagyon zavar szerintem a WIN10 hibája.
-
shagy
tag
Na hát akkor a helyzet nálam nem változik, a gép nem került messzebb a routertől, de az eddigi 50Mbitből most kb 10et ér el a gép... mármint, hogy lassú dög a netem. Az eszközkezelő nem lát hibát. A gép egy K73SV.
AIDA szerint egy Atheros AR9285 802.11b/g/n Wireless Network Adapter PCI van a gépben... mi a gond szerintetek? -
törölt tag
Elég egyszerűen oldottam meg, hogy ne kopogjon és lötyögjön. Az első verzióm az volt, hogy levettem a billentyűzetet, alá kétoldali ragasztószalagból több vékony csíkot vágtam és visszatettem. Ezzel frankón lefogta, de mikor le kellett vennem, hogy a dvd helyére SSD kerüljön újra kellett csinálni.
Aztán a második felvonás, ami szerintem a jobbik, hogy amikor megvettem a gép kijelzője és billentyűzete között volt egy nagyon vékony szivacsszerű szürke anyag, hogy ne karcolódjon gondolom. Azt méretre vágtam és két rétegben betettem a billentyűzet alá. Tökéletes lett. Kellemes, puha, halkabb lett az egész.
-
athos02
csendes tag
Nekem nagyon noném márkának tűnik árban alig olcsóbb az általam említenél, és inkább beáldoznák plusz egy 10e a jobb supportért.
Másodsorban van még más jelöltek is dell és acer de nekem eddig az asus bevált márka, annak ellenére hogy a notim egy hibás szériából sikerült kifognom de orvosolták. -
utánvétel
aktív tag
Nálam nem 2x 2 Gb volt, hanem 1x 4Gb a gyári memória. Nem mindegy ugye, mert duálos a gép, két egyforma rammal kb 60-70%-al gyorsabb.
Az aqua-ban vettem a ramokat hmmm.? kb 8.000 ft volt, már nem emlékszem. De ha a tied 2x 2Gb , szerintem felesleges bővíteni annyi is elég bele.
Ja igen, én cseréltem benne, -emiatt is szeretem az asus laptopokat, nagyon könnyű hozzáférni a dolgokhoz benne.
A ram csere, mint már más valaki is írta, nem garanciavesztő tényező, én mint írtam még a vinyót is kicseréltem SSD-re. -
utánvétel
aktív tag
Pont elromlott a korábbi laptopom, amikor ezt vettem 2011 októberében.
Igazából másodlagos gép, mert az asztalim a fő erőmű, de azért ez sem kutya.
Én már rögvest az elején dobtam bele a meglévő 4 GB helyett 2 x 4 Gb kingston ramot, hogy duálban suhanjon, valamint egy 120Gb SSD sata3 meghajtót, a rendszer partíció részére.
Kb 18 mp alatt bootol a win7 és valami leírhatatlanul gyors a gép vele.
Tesztelgettem egy-két Need for Speed játékkal, hibátlanul megy rajta mind, pedig az én K73-asom "csak" i3 procival szerelt
Az SSD meghajtóval az akku üzemideje 4-5 óra., bár itthon akku kivéve és csak töltőről megy.
Összességében csak jót mondhatok róla, na és a 17" kijelző is valami fenomenális nagy, a korábbi 15" helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged