- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
athos02
csendes tag
Nekem nagyon noném márkának tűnik árban alig olcsóbb az általam említenél, és inkább beáldoznák plusz egy 10e a jobb supportért.
Másodsorban van még más jelöltek is dell és acer de nekem eddig az asus bevált márka, annak ellenére hogy a notim egy hibás szériából sikerült kifognom de orvosolták. -
athos02
csendes tag
Üdv!
Kinéztem magamnak egy Asus Eee Pc 1011PX netbookot, kérdésem menyire jó választás esetleg nem szériahibás, vagy hasonló problémák? -
athos02
csendes tag
Szeva japán
Eddig gond nélkül megy vas, csak most a hálózati beállítással szívok azt még sikerült elbarmolnom még szerviz előtt, net az van a ruteren keresztül csak az asztali gépet nem látja
Akkut még nem nagyon nézegettem ált adapterrel használom nagy ritkán megy az aksiról de akkor úgy ált.2,5-3 órát bírni szokta. -
athos02
csendes tag
Szeva Japán
Nos a történet: múlt héten ment a szervizbe a noti, ma kaptam a mailt a fix-től alaplaphiba cserélve, elvileg a héten jön vissza hozzám mert az értesítőben csak annyi van hogy átvehető tőlük de innen futárral ment gondolom ezt az asus rendezi. a többi infót majd megirom ha itt a gép -
athos02
csendes tag
Üdv
Visszaolvasva K52je széria fagyásos dologra a jumperelés részben bevált de játékoknál rendre fagy a cuccos, szóval januárban megy szervizbe mert tele vele a puttonyom.
Remélem most már vágják a témát a szervizben is így egy év távlatából, és valami normális lapra cserélik.
Esetleg ha levásárolásos lesz a dolog milyen széria jött ki ez után ami már jónak mondható hasonló felépítésben? -
athos02
csendes tag
Üdv
Visszaolvasva nekem is hasonló fagyásos problémám van k52je szériából eddig fél évig nem volt ilyen problémája csak hébe-hóba de most már napi rendszeresen lefagyogat.
Akiknek volt ilyen gondjuk szerviz után mi a tapasztalatuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest