- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
TomMusic #23343 üzenetére
W7 már nem igazán támogatott az újabb gépeken, persze fel lehet erőltetni, de lehetnek dolgok amik nem fognak működni, pusztán azért mert nincs hozzá megfelelő driver.
Szerintem minden képen nézzetek utána, hogy azon programok amikre szűksége van, hogy van-e probléma W8-on. -
alfa20
senior tag
válasz
TomMusic #23341 üzenetére
Érdemes utána olvasni, de szerintem komolyabb programokkal nem lehet gond, legalább is amihez folyamatos frissítések vannak, én mondjuk még nem találkoztam olyan programmal ami ne ment volna, biztos csak nekem nincs szükségem olyanra
. de ha még sem menne valami, akkor csak le kell frissíteni W10-re és probléma megoldva, valahol azt olvastam, hogy jobb lesz a régebbi programok kompatibilitása.
De érdemes, akkor minden képen előbb utána olvasni, a programoknak.
amúgy lehet tudni, mire lenne szükség? -
alfa20
senior tag
válasz
TomMusic #23329 üzenetére
Ezeknek az i7 U-s CPU-knak mi értelme? 2 mag 4 szál, számalom... aki i7-et vesz annak nem hiszem, hogy a 12 óra üzem idő a lényeg. egy 3. generációs i5 (M vagy H) is komolyabb teljesítményre képes. a 2. gen i7, meg egyenesen alázza.
szerintem inkább nézzetek egy i5 xxxM, vagy H-s CPU-sat annak van teljesítménye, az U i7 csak parasztvakítás.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
TomMusic #23329 üzenetére
Igaza van TomMusic-nak.
Ha nem játékra kell akkor ne ilyet vegyél.
Viszont ,ha játékra kell és azt akarod ,hogy menjenek rajta attól függetlenül ,hogy milyen anyagból és milyen kijelzővel.
Jelenleg nem találtam jobban,pedig már vagy 2 hónapja keresek gépeket és egyszerűen ilyen árkategóriában sőt még 300-ért is kompromisszumokat kell kötni.
Off
em értem ,hogy ha van egy viszonylag jó paraméterekkel rendelkező gép akkor miért raknak bele TN panelt? Hülyék a gyártók vagy csak a hülyéknek csinálják ezeket?
-
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #23327 üzenetére
Na közben találtam i7-es prockóval, igaz az egyikben cska 4GB RAM van, de azt lehet bővíteni..
Egyik: ASUS X751LX T4012DMásik: ASUS X751LB TY003D
Kérdésem itt is, hogy vajon elfér bennük a HDD + SSD + ODD ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest