- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
alfa20 #23335 üzenetére
Azért a quad core i7 mellett elbújhat az i5...
De párszáz MHz különbség amúgy is van.
Persze, lehet olyan i5, ami jobb mint egy i7, de akkor írd le a konkrét típusát, mert ez így csak szócséplés.
Szerk.: közben láttam hogy írtál. Visszavonom, amit írtam!
Azt hogyan tudom kideríteni, hogy a laptopban van hely HDD+SSD+ODD-nek egyszerre? -
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #23327 üzenetére
Na közben találtam i7-es prockóval, igaz az egyikben cska 4GB RAM van, de azt lehet bővíteni..
Egyik: ASUS X751LX T4012DMásik: ASUS X751LB TY003D
Kérdésem itt is, hogy vajon elfér bennük a HDD + SSD + ODD ?
-
TomMusic
őstag
válasz
DLIVEKING999 #23321 üzenetére
Ez jónak tűnik, köszönöm! Bár a proci kicsit gyengusz..
Vajon elfér benne HDD+SSD+ODD is?
Még keresgélek, hátha van i7-es, pár tizessel drágábban. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
ASUS laptopot keresek (illetve egy ismerősöm), a segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi paraméterek alapján milyet érdemes venni, és honnan.
Akár az is játszik, hogy az alkatrészeket utólag megvenni és beépíteni, ha úgy olcsóbb.
- Intel i7 proci
- legalább 8GB RAM
- SSD és HDD legye benne
- legalább 17"-es képernyő
- ha lehet, valami nVidiás videókari (de ezen ne múljon..)Ennyi elvárás van, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen (ezt minek is írom le..), meg nem árt, ha van rá garancia. Nem játékra lenne használva, de nem szeretnék abba belemenni, hogy minek ez, inkább amazt vedd meg.. stb. Esetleg a proci lehet i5, de akkor valamivel tudja kompenzálni..
Ja igen, az ár eredetileg 200 körül mozgott, de ennyiért kiröhögnek, úgyhogy az nyer, ami ehhez a legközelebb jár..
Szerk.: persze aki tud ilyet 200-ért, annak jár néhány üveg sör.Előre is nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest