- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
kodoboy #20227 üzenetére
úgy tudlak titeket irígyellni. Nekem nincs egy nyomorult csavar sem alul, hogy le tudjam szedni. Felülről kell kezdenem a szétszedést, ha hozzá akarok férni a géphez. Raktam bele én is ssd-t, a kutya sem nyafogott, amikor szervizben jártam a gépemmel.
Ne nyald el a csavarokat, ne törj el semmit, óvatosan nyúlkálj a gépben és akkor bele lehet rakni. Nincs a gépben semmilyen matrica, amit eltéphetnél.Cris99: nem épp ebbe a topikba való kérdés, de kollégám szokta ezt csinálni, majd rákérdezek, hogy hogyan.
-
válasz
kodoboy #20077 üzenetére
Miért erőltetitek a Win7-et? Amikor a Win8.1 sokkal jobban kihasználja az erőforrásokat, jóval gyorsabb, és a legtöbb régi vírusra érzéketlen is. Ha nem jön be a METRO felület, akkor Classic Shell-t neki, azon akár WinXP-re is vissza tudod butítani a dizájnt. Én már a régi gyenge gépekre is Win8.1-et rakok.Így a legtöbb esetben nem is kell bajlódnom a driverekkel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kodoboy #20077 üzenetére
Nem ajánlom, én havernak felajánlottam hogy feltelepítek mindent meg rendberakom az új laptopját, aztmondta nem majd jön valami nagy gépguru aztán az megcsinálja, de mondom ismersz bakker ingyé megcsinálom szeretek bütykölni...
Késöbb panaszkodott hogy a hangerő gombok nem mennek stb... Win7-et rakott rá neki a f@szláma, support oldalon meg a driverek win8-tól kezdődnek
congratz!
Rátoltam neki 8.1-et azóta semmi gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest