- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banuszzs #9785 üzenetére
telepíteni úgy szokás, hogy közben semmi sincs a notira dugva!
újraindítás csak akkor kell, ha kifejezetten kéri a rendszer az illesztő telepítése után!
oprendszer után chipset, vga, audio, utána már mindegy (bár vannak még előfeltételek, például wifi illesztő előtt wireless console...stb, de azokat az illesztő leírásánál külön jelzik!) -
válasz
banuszzs #9775 üzenetére
szerintem mmeg pont az lesz a hiba, hogy sok illesztő hiányzik!
csak látszatra ismer fel/illeszt mindent az oprendszer, a gyártó-specifikus dolgok nem kerülnek illesztésre! például a chipset részlegben van olyan, hogy; amd high definition audio device, továbbá a vga és az audio illesztőkben is van olyan, amit az oprendszer illesztője nem tartalmaz!
a chipset, hang, video...stb illesztők mind tartalmaznak olyan speciális összetevőt, amit az oprendszer alapban nem tud megadni!
próbáld ki úgy, hogy a nulláról szépen sorban minden szükséges illesztőt felhúzol!
amúgy a hdmi kábel megfelelő? -
revolver
aktív tag
válasz
banuszzs #9627 üzenetére
Szia!
Nekem K70IO van.A videókártya nekem nvidia,neked ati.Még atim nem volt ,de egyet megnézhetsz.
Nekem mikor csatlakoztatom a tv-hez,akkor a kép tökéletes,de a hanghoz át kell állítanom,hogy működjön:Vezérlőpult/Hang és ott át kell váltani a Realtek high definition-ról,Nvidia high defitionra,és akkor már egyből lesz hang a tv-n.Mint említettem két különböző gyártó gpu-ról van szó,de hátha ott te is tudsz valamit állítani (esetleg ez-.ATI Radeon HDMI).
üdv.
-
kisza25
félisten
válasz
banuszzs #8767 üzenetére
próbáld ki, de elvileg az utilityt feltudod rakni bármelyikre, bár konkrétan ez a prg lehet VGA függő
grizzly géza: innen le tudsz szedni mindent -
zserrbo
aktív tag
válasz
banuszzs #8601 üzenetére
Ez az érdekes, küldenél hőmérséklet adatokat?
Remélem nem kell visszaküldenem a laptopot, már kicsúsztam a 8 napból.
Most is csak az alap dolgok mennek, torrent, firefox, wmp és 72 fok a proci.
Windows 7 64 bitet használok, ahol lehet natív 64 bites progikat telepítettem fel.A wifi és a numlock dolog engem is érdekelne.
-
válasz
banuszzs #8421 üzenetére
a hibák nem minden szériára igazak, és amelyikre mégis, ott is orvosolható a bios frissítésével, az időközben kiadott javított/friss illesztők felhúzával, és a rendszer megfelelő beállításával!
sok olvasás, és minimális hozzáértés szükségeltetik, aki ezzel sem bír, az bízza szakemberre, mert a gányolás után csak sírás lesz, hogy pocsék a noti - pedig nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest