- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
kovaripeti #26883 üzenetére
Próbáld meg a win10-es drivert ráerőszakolni hátha az működni fog.
-
TeebyKay
őstag
válasz
kovaripeti #26881 üzenetére
Simán lehet, az én gépemmle is így jártam anno, win 7-et próbáltam ráerőszakolni és csak az illesztőprogramok fele működött normálisan. Nincs mit csinálni vele, vagy működik az illesztőprogramok felével is valamennyire vagy rendszer upgrade.
-
válasz
kovaripeti #18083 üzenetére
Mivel írtad meg előtte a lemezeket?
-
válasz
kovaripeti #18081 üzenetére
Szerintem semmi baja az olvasódnak. Van ilyen, hogy nem olvas bizonyos lemezeket. Ezt a bizonyos DVD-RW-t próbáltad már más meghajtóban is olvasni? Ott beolvasta?
Driver és ilyesmi nem kell a cd-rom-hoz
-
Blue Eagle
őstag
válasz
kovaripeti #17599 üzenetére
Ez Acer nem pedig Asus, persze ez most nem annyira lényeges. Elég súlyos a dolog amint látni. A porszívó gégecsöve ekkorát üt?? Hüü...
-
nussa5
aktív tag
válasz
kovaripeti #15120 üzenetére
-
nussa5
aktív tag
válasz
kovaripeti #15118 üzenetére
Ennyiért csak netbookot fogsz kapni újból. Jó választás lehet a feletted lévő ASUS R11CX-WHI001W 2gb rammal.
-
Sanya
nagyúr
válasz
kovaripeti #15096 üzenetére
használt t61 lenovo. 1650*1080 kijelző, 2 magos processzor, legalább 2 gb ram, 120 gb merevlemez. aksijuk ált nincs, kb 5000 egy új ebayról. vízálló bill, gyönyörű színű matt kijelző
-
revolver
aktív tag
válasz
kovaripeti #9655 üzenetére
A BIOS a számítógépen "működésbe lépő" első program, amely a ROM memóriába van beégetve."Minden" számítógépen megtalálható.
Miután bekapcsoltad a gépet nyomd meg az F2 gombot,és megjelenik a Bios.Itt sok mindent lehet állítani.Nem sorolom,de mielött bármit is megváltoztatsz,nézz utána, hogy az valójában mit is takar.
A Bios is szokott frissítést kapni: pl. az én gépemnél az első bios ami megjelent ,még nem tartalmazta azt az opciót,hogy fusson a gépen a windows7,ezért frissítenem kellett a biost.Meg persze még ezeregy oka lehet annak, hogy miért kell újabb és újabb biost kiadni a gyártónak.Az ultilitis-ek pedig a windowson futtatható programokat jelzi.
-
Zanik
addikt
válasz
kovaripeti #9653 üzenetére
Tök mindegy, nincs szükséged BIOS frissítésre, a F3SG-hez a 306-os a legújabb. Akkor viszont máshol lesz a gond.
-
revolver
aktív tag
válasz
kovaripeti #9653 üzenetére
A Bios a számítógép szoftveres és hardveres része közötti interfész megvalósítására szolgál.
Az ultility pedig valami fjúcsőrt szokott jelenteniEz esetben a bios-ultility tartalmazza például a Winflash-t,ami arra szolgál,hogy windowson belül könnyen tudz biost frissíteni!
-
revolver
aktív tag
válasz
kovaripeti #9651 üzenetére
-
válasz
kovaripeti #9649 üzenetére
start, és simán csak alul a; keresés programokban és fájlokban részbe írd be, majd enter!
-
Zanik
addikt
válasz
kovaripeti #9647 üzenetére
Először is csekkold le a BIOS verziód (start menü futtatás ablakba írd be, hogy msinfo32)! Ha már ott vagy, nézd meg a proci típusát is (T2390,T3200,T5800 procikhoz van valami frissítés az újabb BIOS-okban, hátha az kell).
-
revolver
aktív tag
válasz
kovaripeti #9641 üzenetére
A legújabb BIOS van rajta? Lehet egy frissítéssel megoldódik a probléma.
-
ultio
aktív tag
válasz
kovaripeti #9641 üzenetére
Igaz ugyan, hogy nekem F5V széria van, de gyakorlatilag állandóan meg a ventilátor :-(. És hangos is egy idő után. Bár nálam lehet a hibás vinyó miatt van.
-
válasz
kovaripeti #9037 üzenetére
ha nem is a sebesség miatt, de úgy általában nem érdedmes celeron procis gépet venni, nincs intel speed step, ezért állandóan maximális órajelen pörög a celeron proci, tehát jobban melegszik és többet fogyaszt, mint a dual core, core 2 duo...stb verziósak speed step melett, és netnél főként nincs szükség a hajtásra, ezért folyamatos hosszú használatra emiatt pláne nem ajánlott!
-
válasz
kovaripeti #8829 üzenetére
akkor ok! már pont tallóztam a notid letöltési részlegét - csak nagyon lassú vidéken a mobilnet -, amikor írtad, hogy megoldódott!
amúgy a webkamera illesztője nem felel a rendszer hangjáért, a kamerának csak képet kell továbbítania.
a problémás vista illesztő meg csak vista kompatibilis módban ment volna fel - végszükség esetén... -
kovaripeti
aktív tag
válasz
kovaripeti #8827 üzenetére
Jóóóóó lett! Az audióhoz nem volt jó a vista driver. Levettem hozzá a win7 drivert , tökéletes lett.
-
válasz
kovaripeti #8784 üzenetére
miért lenne?
64 bites oprendszer akkor - lenne - szükséges kimondottan, ha 4 gb memória van a notiban, és mindet maradéktalanul használtatni akarod, vagy olyan alkalmazást használsz, ami csak 64 bit oprenszeren fut!
nekem az asus notiban 4 gb memória van, de mivel az f5n széria esetében sincs rendes 64 bit támogatás, ezért win 7 32 bit fut rajta, és fontosabb az, hogy minden funkció maradéktalanul működjön, mint az, hogy nem minden, de 3.12 gb memória helyett 4 gb legyen kihasználva... -
válasz
kovaripeti #8782 üzenetére
igen! és minden szükséges illesztőt/alkalmazást húzz fel, hogy minden funkció rendesen működjön; összes atk...stb!
-
válasz
kovaripeti #8780 üzenetére
nem kimondottan, jobb lenne a win 7 32 bit! 64 bit alatt ha az oprendszer ad is (majdnem) minden hardver alá illesztést, a különböző gyártói funkciókhoz/funkciógombokhoz nem lesz illesztés, így nem fog minden funkció (rendesen) működni! ha egy - két hardver nem kapna illesztést, a hardver gyártójától még beszerezhető esetlegesen az illesztő, de az asus funkciókhoz/funkciógombokhoz nem lesz!
-
válasz
kovaripeti #8777 üzenetére
ja, és látom nem teljesen egyértelmű; 64 bites oprendszerre nem illik 32 bites illesztőket telepíteni, 64 bites oprendszernek 64 bites illesztők kellenek - illetvbe adott esetben csak kellenének, ha lenne normális gyártói támogatás 64 bit alá...
-
válasz
kovaripeti #8777 üzenetére
nem azt mondtam, hogy a notihoz vista alá adott illesztős lemez alapban elindul win 7 alatt, hanem azt, hogy a vista alá kiadott illesztők jók win 7 alá! nem mindegy!
az illesztős lemez mappáit megnyitva, onnan a megfelelő vista illesztők telepítőjét futtatva, települni fognak win 7 alá a vista illesztők! ha a noti gyártói letöltési részlgéből letöltöd a vista illesztőket, azok is települni fognak win 7 alá! ha valamelyik vista illesztő alapban esetlegesen nem hajlandó települni win 7 alá - bár ez nagyon ritka -, akkor jobb klikk a telepítőre, és a tulajdonságlapon a kompatibilitás fülön kipipál a futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban; vista (sp1/sp2), majd alkalmaz, és utána futtatni a telepítőt!
a vista alá adott illsztős lemez automatikusan alapban nem futtatható win 7 alatt!
a vista 32 bit alá adott illesztős lemez 64 bites opendszer alá amúgy sem jó!
az f3sg szériához nincs teljes gyártói 64 bit támogatás, szerintem érdemesebb a win 7 32 bit telepítése! -
válasz
kovaripeti #8774 üzenetére
a vista alá kiadott illesztők jók win 7 alá - végszükség esetén vista kompatibilis módban telepítve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest