Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Szia!
Költségek: Noti ára+szállitási költség+vám.
Figyelj oda, mert a vámot szeretik az össz költségre számolni, holott az csak a kütyü árát kell hogy terhelje, a posta költséget nem.Csak futár céggel hozasd. Normál posta kizárva. Kicsit drágább, de megbizható.
Garanciát ugyan úgy adják, csak hát az érvényesitése lehet egy kicsit macerás.
Egyébként nagyon jó áron hozzá lehet jutni az USA-ból cuccokhoz. Néha fél-harmad áron. Én elég sok technikai cuccot rendeltem már onnan, és eddig semmivel nem volt semmi problémám.
-
bnss
veterán
Gondolom sejted, hogy mi lesz a válasz egy Asus topicban... Nekem nem kellene Acer, esetleg a Ferrari Edition vagy mi a szösz. Mint minden készülék, úgy az Asus notesz is meghibásodhat, ezen nem kell meglepődni, itt csak az a kérdés, hogy milyen gyakran történik ez meg. Ha jól tudom, az Acer noteszek gyakrabban szorulnak szervizelésre, mint az Asus termékei.
Asusnál csak a garanciális szerviz, név szerint NSE Hungária nem klappol úgy, ahogy kellene (lásd: korábbi hozzászólások).
CAD/CAM és társai notebookon történő használata szvsz nem igazán kellemes (a felbontás végett), hacsak nem valami bitang nagy notesszel (>=17") használja az ember.
Linux vígan fut szinte mindegyiken (én még nem láttam olyan noteszt, amin ne ment volna egyik disztrib. sem).
Előttem szóló kollega notesze sem rossz választás.
(Mai nap lőttem be 1Gb RAM-ot a kicsikében, érezhető a javulás.
) -
topee
tag
Szia!
Én a napokban cseréltem le a fusi notebookomat egy Asus F3U-AP008-ra. Plusz egy giga rammal összesen 220 bruttó.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Azért az előző fusi pa1538-amhoz képest nagyon nagy a különbség. Levett teljesítménnyel a sima 6 cellás gyári akksival több mint 3 és fél óra. Linux megy rajta gond nélkül.
Nézd meg melyik típusl beszélek. Én csak ajánlani tudom. Nem recseg a billenytűzet, nem zörög, nem megy állandóan a proci, jó a videókártyája is, van benne bt és wlan is. Egyszerűen mérföldekkel jobb mint az előző ennél még drágább régi fusim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Pyttawrx