- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Szia!
Költségek: Noti ára+szállitási költség+vám.
Figyelj oda, mert a vámot szeretik az össz költségre számolni, holott az csak a kütyü árát kell hogy terhelje, a posta költséget nem.Csak futár céggel hozasd. Normál posta kizárva. Kicsit drágább, de megbizható.
Garanciát ugyan úgy adják, csak hát az érvényesitése lehet egy kicsit macerás.
Egyébként nagyon jó áron hozzá lehet jutni az USA-ból cuccokhoz. Néha fél-harmad áron. Én elég sok technikai cuccot rendeltem már onnan, és eddig semmivel nem volt semmi problémám.
-
bnss
veterán
Gondolom sejted, hogy mi lesz a válasz egy Asus topicban... Nekem nem kellene Acer, esetleg a Ferrari Edition vagy mi a szösz. Mint minden készülék, úgy az Asus notesz is meghibásodhat, ezen nem kell meglepődni, itt csak az a kérdés, hogy milyen gyakran történik ez meg. Ha jól tudom, az Acer noteszek gyakrabban szorulnak szervizelésre, mint az Asus termékei.
Asusnál csak a garanciális szerviz, név szerint NSE Hungária nem klappol úgy, ahogy kellene (lásd: korábbi hozzászólások).
CAD/CAM és társai notebookon történő használata szvsz nem igazán kellemes (a felbontás végett), hacsak nem valami bitang nagy notesszel (>=17") használja az ember.
Linux vígan fut szinte mindegyiken (én még nem láttam olyan noteszt, amin ne ment volna egyik disztrib. sem).
Előttem szóló kollega notesze sem rossz választás.
(Mai nap lőttem be 1Gb RAM-ot a kicsikében, érezhető a javulás.
)
-
topee
tag
Szia!
Én a napokban cseréltem le a fusi notebookomat egy Asus F3U-AP008-ra. Plusz egy giga rammal összesen 220 bruttó.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Azért az előző fusi pa1538-amhoz képest nagyon nagy a különbség. Levett teljesítménnyel a sima 6 cellás gyári akksival több mint 3 és fél óra. Linux megy rajta gond nélkül.
Nézd meg melyik típusl beszélek. Én csak ajánlani tudom. Nem recseg a billenytűzet, nem zörög, nem megy állandóan a proci, jó a videókártyája is, van benne bt és wlan is. Egyszerűen mérföldekkel jobb mint az előző ennél még drágább régi fusim...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest