Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi! Közben rákerestem a "power draw" kifejezésre is (sose hallottam korábban ezt a szóösszetételt..) és ugyancsak a techpowerup-on találtam részletes review-t is, hőmérsékletméréssel, pont az 1TB-os esetében:
https://www.techpowerup.com/review/adata-legend-960-1-tb-m-2-nvme-ssd/7.html
Nekem az a konklúzió belőle, hogy ennek a sorozatnak a jelek szerint aktív hűtés kell, ami laptopban nehezen kivitelezhető, másrészt más típusoknál eleve jobban melegszik: hűtés nélkül simán megvan a 70 fok, ahol visszaveszi felére az átviteli sebességet. (Az a kis lemezke amit heatsink címén adnak hozzá kb. semmit se ér - mintha rajta se lenne.)
Ez összhangban van a saját tapasztalatommal, kb. az utolsó ábrának megfelelő viselkedést látom az Asus TUF laptopomban, ahol a második SSD ez az ADATA, a jobboldali slotban.Vagyis: ezek az ADATA Legend-ek laptopba kevéssé javasolhatók, ha van választási lehetőség, főként nagy igénybevételnél.
Amikor vettem, nem is gondoltam, hogy ekkora különbségek lehetségesek SSD és SSD között. Mellette az Intel jóval hűvösebb, pedig azon van a rendszer. Remélem, nem lesz negatív kihatása az élettartamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor vettem, nem is gondoltam, hogy ekkora különbségek lehetségesek SSD és SSD között. Mellette az Intel jóval hűvösebb, pedig azon van a rendszer. Remélem, nem lesz negatív kihatása az élettartamra.
Pyttawrx