- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Elvileg egy ilyen frissítés kellene érkezzen neked is
[link] - Benne a képek.Otthon meg tudom majd nézni neked a hangot bővebben , ha tudom hozok gépet ma is
Lesz C média vergődés majd számolj vele, néhányszor le akar majd frissülni mielőtt jó lesz. Azóta valszeg javították, neked már oké lesz. Mux az korábban nekem is automata/standard volt nem is bántottam döntse el ő mikor melyik. Mivel én 0-24 kanócon vagyok így ezek a módok nekem emiatt nem is jöttek képbe
Akksi élettartam: Nulla azaz nulla ciklus van az enyémekben
de azért nem baj az ha bírja jó látni.Ventik: Nekem ez parám volt mert az előző gépben elsőre a hűtés térdelt le. Kicsit nekem zavaró volt elsőre hogy 60 fokig nem történik semmi. Manuálisan adtam neki egy profilt az armoury-ban, hogy már pedig nekem induljon be a venti ha néger gyerekek hullanak az égből akkor is. Viszont utána elment ez a 60 fok parám és hagyom automatán. Elvileg a venti élettartam is bőven kitolható.
Baromi jó a hűtésük amúgy nem tudom ennyit jelent plussz 2 hővezető cső? (2022-es modellek). Van robbantott rajz, youtube videó onnan tudom, valamint Asusék le is írják hogy fejlesztették a hűtőrendszert az új modellekben. Mondjuk rá is fért. A 20-21 modellek körül külföldi fórumokban sok volt a panasz melegedésre.
Hangban segítek (ha tudok) délután
Ja igen: Bakker legfontosabb.
Gaming?? Tesztek?? Celsius?? MSI AFTER??
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lesz C média vergődés majd számolj vele, néhányszor le akar majd frissülni mielőtt jó lesz. Azóta valszeg javították, neked már oké lesz.
de azért nem baj az ha bírja jó látni.
Pyttawrx