- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34662 üzenetére
Asszem nekem is teljesen leveszi, legutóbb az volt, hogy pulzálva maradt az RGB, az ilyen fél alvó mód vagy mi a fene? Én szerencsére ritkán hagyom úgy magára , hogy aludnia kelljen. Ha használom akkor használom. Ami nekem furcsa, hogy telibe alvásnál, tehát amikor egyértelműen alvóba rakja magát, nagy ritkán így felébred az álomból, felvillan a billentyűzeten az RGB, megmutatja a képernyőn a bejelentkezést rövid időre, majd vissza alszik újra
Szoktam is mondani, mivan felébredtél?
Én nagyon gondolkozom veszek egy ilyen készletet (csavarhúzó) esetleg jöhetnének tippek melyiket vegyem. Van házilag is ilyen "bites" készletem elég minőségi, ha sima csillag van ezekben akkor az is jó, ha csak nem az a speciális fejű csavarok. Szóval filózok rajta ameddig nincs komoly gondja a gépnek megcsinálom magam. Igazából az Asus oldalán is fent van, hogy a garancia elvesztése nélkül bővíthető a gép.
Szvsz ne cipeld sehova, tedd bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest