Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
hatalmas köszönet Leleményes kollégának, hogy beáldozott egy jó fél órát az estéjéből azért, hogy egymás mellé tehessük a két kijelzőt. ő szintén tavaly júniusban vette az n550jk-ját, ezek szerint akkor még a samsung panellel szerelték, majd miután az elfogyott, az újakat már az LG-vel szórták ki, illetve a szervizelést is azokkal végzik.
nem is kertelek tovább, eredmény (tippelni ér, hogy melyik melyik):

összes kép válogatás nélkül, + videó, amiből (ha nem sikerült megfejteni) kiderül, hogy melyik a samu, melyik az LG.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.

-
Permet Elek
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nekem is LG-re cserélték a samsung-ot. Nekem ugyan olyannak tűnik. Bár nem sokat nézegetem. 3-hónap kellett mire kiszúrtam a több pixeles hibát a tálcán az óránál. Szerintem nem véletlenen cserélik mindenkinek lg-re a kijelzőt. (Külső monitort használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx