Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Nos, vegyük sorjában: elő járóban tisztázzuk, ÉN csak felhasználó vagyok, vagy is laikus, nem értek a számítógép rejtelmihez. Ezért fordulok hozzátok.
Operációs rendszer, Windows 7 64bites.
A laptopom típusa, ASUS K52F SX244D, lásd lábjegyzet.
CPU: Core i5-450M
HDD: 500GB (ami nekem elég, mellette van egy külső 160GB)Mért nem lesz gyorsabb a gépem + 4GB esetén, hiszen egy adott adat mennyiséget gyorsabban kajálja meg, vagy mégsem?
Laptopomat, az Interneten rendeltem meg, előtte 2-3 hétig csak az után kutattam, hogy az ASUS -on belül melyiket, illetve 200E Ft. ból kijöjjek. Szóval jól meg néztem hol a legolcsóbb és akkor a 196E Ft volt a legolcsóbb!
Mr.Skynet: nagyon figyelemre méltó és tanulságos az írásod. Megfontolandó!
Nekem sincs millióim, hogy kidobjam a pénzt, de most van 40E pénzem, amit rá költhetek a gépemre. Javaslataitokat, ötleteiteket szívesen veszem.A kíváncsiságomat felkeltetted az SSD vel, utána néztem, gyerekcipőben jár még a kapacitás/ár, enyhén szólva durva. Én csak akkor veszek, ha kb. 500GB/50E Ft árban lesz kapható.
Igen azt szeretném, minél többet hozzak ki a gépből, ahogy írtad.....Win 7 10sec alatt töltene be, nem pedig 1 - 1,5 perc alatt, plusz talán egy Total Commander megnyitására sem kell 1sec-ig várnod, csak 0,1sec-ig, vagy a Mozzillád 6-7sec helyett 1sec alatt jönne be.
Nem tudom a procit, mely Core i5 540M mire cserélhetném le.
Memóriára visszatérve, nem tudom azt a használtat, melyet belinkeltél egyáltalán jó ebbe az a gépembe, illetve érdemes e használtat bele tenni.
Mért nem javaslod?.....akkor meg már Corsair de abból meg nem Value szóval...), szóval a Corsair Value típust.
További ötletek?...........központ a már említett Laptopom extra tuningolása. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Sorry, nem Kingmax-ról volt szó hanem Kingston-ról.
Remélem sosem lesz valami brutális szerver alaplapod, amire mondjuk 4db Intel xeon 7500 szériás procit tudsz pakolni, meg bele mondjuk 128Gb ddr3 ecc memót, meg mellé 1-2-3RAID kártyával 50db legalább SAS-os vinyót... Biztos faszán töltene be rajta pár Youtube videó, de talán hasznosabb lenne venni az árából egy tip-top lakást, annak legalább jópár évig csak nőni fog az értéke... oké... megnyugodtam, lehet törlni a hsz-eimet

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx