Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
A minap találkoztam egy Asus notival, addig nem is volt gond vele, míg meg nem fordítottam. Egy hatalmas cimke figyelt az alsó fedélen, nehogy szétszedje a végfelhasználó. Valamelyik netes webshopban rendelte szerencsétlen.
Aksira visszatérva: F3-as notim van, szintén 7200-as aksival. Sikerült már belőle több mint 5 órát is kicsikarni, de volt, hogy allig bírt ki 1 órát, igaz akkor aksiról max redszerterhelés és folyamatos HDD használat, mellette meg még a levelezés is ketyegett WLAN-on.
Eleinte zavart a kilógó aksi (elakadt a táskába), de most már észre sem veszem.
A gyári Asus tatyó jelenleg a számára legalkalmasabb feladatot látja el - a szerszámoknak alátét a szekrény aljában. Amikor észrevettem, hogy a zip-zár összekaristolta az oldalát, azóta nem használom, meg motoron vagy keresztülgyalogolva a városon kényelmesebb a hátizsák.Ha valakinek van még ilyen sorozatú notija, megnézhetné, hogy az LCD a zsanérba mennyit lóg a keret felső részén mérve. Nekem majdnem 2 cm a kilengése, ha mozgatom a keretet, rázásra max 1 cm-ert tér ki. Ha másnál is ilyen nem bántom, de ha nem, akkor szétszedem és megint húzok a csavarokon...
Wojtek - nemvalószínű, a notebook-ok 99,8%-ában nem lehet VGA-t cserélni (gyárt egyáltalán valaki még cserélhető VGA-s notit, vagy azt nem is helyezték sorozatgyártásba?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Citizen
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest