Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hello, Szia
Üdv a klubban, pontosan ugyan ilyen gépem van, de dekára pontosan! Nemsokára lesz kettő éves 2024 Q1, imádom. Biztosra állítom, a legjobb döntést hoztad. Villámgyors, és hűvösebb mint az Inteles ellenfele (mondom ezt 30 év törzsi szintű intel fanatizmus után).
Válasz: Egyrészt egy hűtőpad kell alá, ha szimpatikusabb hőfokokat akarsz, ez nekem is egy ingerzóna egyébként. Adok is tippet ha kell, hogy nekem melyik vált be. Én is panelban vagyok, most az egy hónap szabadság alatt, amikor otthon néha bekapcsoltam (frissítés gyanánt) hát igen csak magasabbak voltak a hőfokok még paddal is. Idle simán jó egy 45-55 akár 60 is. El sem indulnak a ventik 60 alatt, ha csak nem állítottál be manuális ventiszabályt. Klímám nekem sincs, negyedik emelet panelprogramos szigetelt , én redőnnyel fogok nyerni egy 2-3 fokot mínuszban, ezt majd a gép is fogja érezni. Klíma nem kell, elég az a cégnél. Szerencsére nem vagyok rá allergiás, de akkor sem kell. Szerk: Szóval, teljesen jó az 55 fok idl, paddal az 40!! -----> Lesz.
---------> Lekapcsolhatod a magokat (silent), kikapcsolhatsz szolgáltatásokat a háttérből (AC), és akkor tudsz nyerni, talán pár fokot, de ez a gép a mp tört része alatt egy ugrásrakész bivaly, természetes, hogy van egy alap celsius ami alá képtelenség menni egy ilyen zárt rendszerben. Klímás helységben ott alá vihető bőven, de emiatt meg nem csavarom le a klímát, így is a szemem fénye azért van egy határ
Mégiscsak a gép van értem, és nem fordítva
Mindenképp csinálj teszteket, egyrészt engem érdekel
másrészt örülök, hogy jött egy villámtesó, harmadrészt én saját magam megnyugtatása végett rommá teszteltem plussz akartam látni mit hoz hőmérsékletben a kis aranyos. Egyébként én is dolgozom vele, mellette videókat vágok (premiere pro), mellett játszogatok ezzel azzal amazzal. MINDEN igényt maradéktalanul kielégít azóta is. A 6800H egy mocskos állat. Ezt fogod tapasztalni, amikor nem tudsz neki olyan feladatot adni, hogy kihívás legyen. Esélytelen.Tanácsok (nem kötelező): Az Armoury Crate kicsit fogja a gépet, ezt fentebb Mikulásbá kivesézte nekünk (örök hálánk üldözze, csak el ne érje) tehát érezhetően néha döccen röccen fogja. Nem vészes vállalható, de a teljesen smooth élményért delete. Én most visszatettem, úgy érzem szépen optimalizálták, egyelőre béke van (nem volt ez mindig így). Ment is a kedves Asus....
Egy hőtőpadot ha veszel alá, elképesztő módon fogja meghálálni a gép. Ne műanyag sz**rt rendes fémet, és minőséget. Tipp: uRage Freezer 600, de a coolermaster termékei is egész jók. Egyrészt sokkal hamarabb fogja visszahűteni játék, vagy grafikai munka után, másrészt az alap hőmérsékleteid is jóval alacsonyabbak lesznek. Szerintem mínusz 10 fok alsó hangon a pad, de nyugodtan kövezzenek meg ha nem.
Ventiszabályt állíthatsz be ha gondolod, én a ventik élettartamát helyeztem előtérbe, és azt mondtam kapcsoljon be amikor akar (up to 60 fok), és alá segítek hűtőpaddal. Természetes jön az ősz, jönnek a 20 fok alatti hőmérsékletek jobb lesz. Nekem a Perfomance / Optimised kombó jött be, így hűvös és gyors is. Silent módban, leveszi (blokkolja) a magok számát, nagyon nem jó. MSI After mellé, kell majd egy GPU-Z is, hogy tudjon megjeleníteni gpu adatokat is. Ne kérdezd miért, kell neki. Nekem GPU-Z nélkül nem volt hajlandó kitenni az MSI After a GPU értékeket.

Még egy: Feltételezem mivel álmomból felkeltve is tudom, hogy FA707RE van nekem is, hogy nálad is az erősebb Ti (TDP) verziós lesz benne, ami baromi erős. FHD alatt (okosított beállításokkal) eddig minden egészséges kompromisszum megvolt, minden játékban. Persze most jött egy Starfield pl, ott lehetséges lennének már meglepik, de arra van Series X, vagy asztali gép. Arra akarok célozni, a világot nem váltja meg, de ne is becsüld le, brutális mit tol az a kis szaros gpu, a Ryzen meg egy állat. Nincs kérdés.
Nagy címekkel én se. Munkába nagyon nem akarok amúgy se belemerülni, üres órákba szoktam ezt azt tolni. Arra meg több mint tökéletes.A lehető legjobb gépet vetted meg ebben a kategóriában, és ár/érték arányban!!
Ismételten, Üdv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mégiscsak a gép van értem, és nem fordítva
másrészt örülök, hogy jött egy villámtesó, harmadrészt én saját magam megnyugtatása végett rommá teszteltem plussz akartam látni mit hoz hőmérsékletben a kis aranyos. Egyébként én is dolgozom vele, mellette videókat vágok (premiere pro), mellett játszogatok ezzel azzal amazzal. MINDEN igényt maradéktalanul kielégít azóta is. A 6800H egy mocskos állat. Ezt fogod tapasztalni, amikor nem tudsz neki olyan feladatot adni, hogy kihívás legyen. Esélytelen.
Pyttawrx