Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feraaj80
csendes tag
HI!
Üssél ki minden, a háttérben futó fölösleges alkalmazást...
Vagy Párizs felé úgyis megállsz valahol félúton. Azt add meg magyarországról, és a pihenőnél pedig módosítsd Párizsra.Jobb ötletem nincs. (Nekem Milánóig megtervezte M.o-ról, de Barcelona már nem ment neki ugyanolyan probléma miatt, mint Párizs)
Kikapcsolhjatod még a 3D, és egyéb plussz extrákat az IGO8-ban is. Hátha úgy elég lesz a memória.
Üdv!
-
Bela2
csendes tag
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Azt trükkös csudáját !

A mini USB csatlakozó belsejében összekötötték, aztán reáfröccsöntötték a műanyagburkolatot ?

Te képes voltál szétbontani a mini USB dugót, és megvizuálni az ott rejlő tényeket ?

Ha szétbontottad, akkor az a kábel használhatatlanná vált nemde ?

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Megtörtént az új SONY DCC-U50A töltő tesztelése .
Örömmel jelentem, hogy hibátlanul tölti a készüléket, bármiféle átalakítás nélkül !

Tehát aki egy jó töltőt szeretne gépéhez, bátran megvehet a SONY DCC-U50A töltőt .

Ezt nem kell barkácsolni, hogy alkalmassá tegyük arra, amire a gyártó legyártja, és amiért a felhasználó megveszi .

Viszont nem olcsó .

Hála, köszönet, és egy jókora seggbekúrás a sony hungárijának, hogy széphazánkban nem méltóztatik behozni, és forgalmazni, holott mint fentebb is látható, még a magyar honlapon is fenn van .

Így képviselik a márkát ami a feladatuk/hivatásuk !
Szégyenletes ! 
Viszont én is szétnyitottam a gyári töltőt, és ott én csak két szálat láttam, ami a tápot továbbítja, semmi többet .

Hol van hát a 2-3 pólus összekötve ?
A töltőből kijövő törésgátlógumiban, vagy a mini USB csatlakozódugó belsejében ?

Üdv.
Astra
-
tonnni
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ASUS A696, IGO 8 programmal, ha távolabbi várost ütök be pl, PARIS, nagyon nagyon nehezen tölt, majd kiirja, hogy "KEVÉS A MEMÓRIA, VÁLTOZTASSON A TERVEZÉSI PARAMÉTEREKEN"Mi lehet a baj? Mit csináljak hogy müködjön??
Előre is köszi -
Bela2
csendes tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Biztosan más módszer is van arra hogy a töltőt működésre lehessen bírni, én csak azt írtam le hogy a gyári eredeti töltőkábelt szétszedve kielemezve azt találtam hogy a data+ és data- össze van kötve azon túl hogy a föld és táp vezetékek a helyükön vannak. Az utángyártott töltőt ugyanígy átalakítva nekem működik.
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Ha az emberfia vesz egy noname, vagy ilyen-olyan szivargyújtóba dugható USB töltőt, akkor abban a 2.pont Data- és a 3.pont Data+ a "levegőben lógnak", és ezért nem tölt ?
Olyankor világít a narancs LED .
Ha benézek a tápellátás Akkumulátor lapra, akkor a töltöttség jelző csíkja mozog, vagy áll ?
Érdekes ez a dolog, mert ha akár csak készenléti állapotban lévő PC USB kábelét dugom be a PDA-ba, nekem akkor is feltölti, pedig valószínűsítem, hogy ott nincs összezárva a 2., és a 3. pólus .
Viszont vettem egy SONY DCC-U50A töltőt, és rögvest szétkaptam, hogy összekössem a 2-3 pólusokat .
De azon a 2-3 pólus bizony nem "lóg a levegőben", hanem egy SMD ellenálláson keresztül csatlakozik valahova, és üzem közben van rajta valami feszültség is .
Ezért eddig egyenlőre hagytam gyári állapotban .
Amikor a PDA-ra csatlakoztattam, világított a narancs LED, és a töltöttségjelzőt is mozgatta rendesen .
Akkor ez tölt, vagy nem tölt ?
Hogyan tudom egyáltalán megállapítani, hogy mikor tölt, és mikor nem, ha a narancs LED világít a "jó", és a "nem jó" töltő csatlakoztatása esetén is ?
Mert ha a SONY DCC-U50A töltő gyári állapotában is tölti a PDA-t akkor elkerülném a barkácsolást ha lehet .
Mit tegyek ?
Üdv.
Astra
-
imre00
csendes tag
Sziasztok,
Az en kerdesem a kovetkezo:
Kikapcsoltam mindent ebredesi esemenyt (wakup events) az ebreszto kivetelevel. Ettol fuggetlenul mikor bedugom az USB-t aksit tolteni, egy ido utan bekapcsol a szepseg. Nem vagyok rest, megnyomom en a kikapcsolo gombot.. De teljesen veletlenszeru perc mulva ismet azt latom hogy be van kapcsolva. Es ezt csinalhatom ahanyszor akarom mert o az erossebb es nem unja meg mivel o gep. De tul szeretnek jarni az agyan. Tudtok tippet adni?
Mindket activesync megoldast kiprobaltam (tobb lepeses szerverdefiniciot is meg a killer patchet is).
Koszike.
-
leyo76
senior tag
Köszönöm kimerítő válaszod, gondolom azért nem volt olyan nehéz leírni ezt a néhány sort. Ha az első bekezdést kihagyod akkor már csak a felét kellet volna, de azért mindenesetre köszi, legközelebb figyelembe veszem a keresés lehetőségét is.
Hála az égnek már úgy vettem hogy wm6 van rajta, az egyetlen probléma hogy ezekhez a fránya mem kártyákhoz nem értettem eddig, de már ennek is utána jártam..
Köszönet, köszönet
Leyo
-
kiir
tag
@leyo76
azért egyszer mégis próbáld ki, hogy beleírod az "sdhc" karaktersorozatot a bal felső sarokban lévő gyorskeresés mezőbe, miközben ez a topik van nyitva
csudákat fogsz látni
így annyit se kell olvasni, mint egy átlagos József Attila-versamúgy ha WM6-od van, alapból tudja; ha WM5, akkor két megoldásod lehet: (1) van egy ASUS által kiadott javítás, (2) gugli: sdhc.cab - nem tudom melyik a jobb, mert nekem nem merült föl a kérdés
üdv,
kiir -
leyo76
senior tag
Lehet hogy volt már erről szó, de ki a franc olvas vissza ennyi bejegyzést...
Szóval a kérdés az lenne hogy valaki próbálta-e tud-e valamit az sdhc támogatottságról, viszi vagy nem? Jó lenne egy 8gb-s kari....
-
Bela2
csendes tag
-
-
Red@Arc
tag
A közel 3 éves készülékem kezdi beadni az unalmast, de hogy pontosan mi a baja, nem tudom, ebben kérném a segítségeteket. A napokban lettem arra figyelmes, hogy az autós töltő navigáció közben nem töltötte a készüléket. Gondoltam a töltő hibája. De nem. Nem tölt sem USB-ről, sem hálózatról. A töltés jelző led narancssárgára vált ha töltésre kapcsolom, majd kb 1 perc után zöldre, azaz szerinte kész. Ugyanakkor a settings/power menüben, illetve az Asus launch-ban 0%-os a feltöltöttség. A wifi-t sem tudom használni, még töltés közben sem, mert túl alacsony akkufeszültségre hivatkozva el sem indul. Kipróbáltam a backlight állítgatással (akkuról minimális, hálózatról maximális fényerő) is, de a töltőre csatlakozáskor nem lesz világosabb a képernyőm. Szerintetek mi lehet a baj, csak az akku döglött be, vagy a kütyüvel van gond. Az USB csatolófelület jó lehet, mert a számítógéppel egyből szinkronizál. Köszi a segítséget előre is.
-
Feraaj80
csendes tag
Üdvözletem! Pár napja én is belépem az Asus 969 PDA tulajdonosok klubjába (WM 6).
Ez az első PDA-m, és nem tudom eddig hogy tudtam meglenni egy ilyen kis kütyü nélkül... Működik rajta szépen minden, amit eddig feltettem (Commander, TCPMP, IGO 8). A navinak holnap lesz a főpróbája egy Bp-i úttal. Lenne pár kérdésem:
1., Mik azok az alkalmazások, amiket érdemes feltenni? Minden kategóriában várom a tapasztalt tulajok véleményét. Kommunikáció, böngésző, lejátszó, "átvariált today" (hogy ikonokat lehessen kirakni, stb...
1/A., Van olyan zene lejátszó, amelyen nagy gombok vannak, hogy ne kelljen mindig a stylus-szal bajlódni?
2., Nekem, hogy a fent említett 3 program van fent pluszban ~33 MB memóriám maradt. Ez reális?
3., Hol lehet a TCPMP-t megbütykölni, hogy a teljes képernyős képet úgy fordítsa, ahogy a "GPS" felirat is van?
4., Az eredetileg fent lévő programokból lehet eltávolítani? Pl: Media Player
5., Ez a gyári kijelzővédő fólia nem gyakorolt rám valami jó benyomást. Szerintem ez lassan kuka, és ki kellene cserélni. Milyet érdemes venni?A válaszokat előre is köszönöm. Meg kell, hogy mondjam, hogy eddig is Tőletek jöttek az ötletek...
Szép napot:
Feraaj -
bébéna
csendes tag
-
Latzee
csendes tag
Sziasztok!
A baratnomhoz eleg sokat kell utaznom vonaton, ezert szeretnek vasarolni egy mp3(4?) lejatszot. Az az ar amit elkernek egy normalisabb kutyuert, az mar majdnem meguti az 50% -at egy A696-nak. (Azt nem is szeretnem felhozni, hogy mennyivel hasznalhatobb egy pda, mint egy mp3 lejatszo....)
A kerdesem az volna, hogy az A696 milyen jol jatsza le az mp3-at (itt a hangzasra gondolok), kepes kivaltani egy mp3 lejatszot? Mennyi ideig lehet hasznalni zenelejatszasra egy toltessel? Esetleg avi,wma -val meg tud birkozni (ha igen, akkor ugy meddig birja) ?Elore is koszi az infokat!
-
ithomas
őstag
Egyvalamit még megpróbálnék...(Ha okosított IGO-rol van szó)
Magát az IGO-t csontra letörölni a kártyáról..mondjuk egy formattal...aztán felrakni rá újra,esetleg újra letölteni.
Elképzelhető,hogy magán az SD kártyán sérült meg valami file.
Aztán hard reset után újra felinstallálni.
Ha eredeti a cucc,akkor meg megpróbálni az SD kártyát egy másik pda-n,hogy hibátlanul installálható,és futtatható-e onnan. -
bébéna
csendes tag
Sziasztok,
van egy kis bajom a IGO8-val, tudnátok segíteni?
Van egy 696-som Win6-val. Az igo8 már futott minden probléma nélkül ezen a gépemenés egyszer csak megfagyott. Soft reset, elindít, megint megfagy. Igo le, igo fel, azaz csak azt hittem, mert azóta nem indul el. Feltelepítem a kártyáról, a végén el kellene indulnia de csak egy másodperce felugrik az igo8 induló képe, aztán helló, eltűnik. Próbálom újraindítani az igo-t, ugyanezt csinálja. Azóta már volt hard reset is, és semmi. A sys.txt-be be van írva a rawdisplay cucc. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi
-
AstraCDX
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Hali !
Begyűjtöttem a linkelt Active Sync Killer foltot, és föltettem .

Az Active Sync most is ott van néha a futó programok között, de sosem jön előtérbe, és már ez is óriási eredmény .

Köszi !

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
lufi bácsi
üzenetére
Hali !
Újan vetted, vagy használtan ?
Mert ha újan, akkor a szivargyújtótöltőből kijövő vezetéken lennie kéne egy kis négyzet alakú címkének .
Az áll rajta, hogy ;
Input 12V/24V
Output 5V/900mA
Made in ChinaTehát nyugodtan használhatod 24V-ról is, nem kell másikat venned .

Lehet, hogy én is 24V-ról használom csak nem tudok róla, mert sosem mértem a MAN szivargyújtójának feszültségét .

Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
lufi bácsi
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni,hogy az autós töltő amit gyárilag adnak a készülékhez 24v hoz is használható,vagy kell vennem valami átalakítót? köszönöm.Lufi bácsi
-
flash7
tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Van egy A696 PDA-m
Csináltam egy HARD RESETET majd az ASUS oldaláról letöltöttem a legfrissebb szoftvert. Úgy csináltam ahogy le volt írva, a leszedett fájlt kicsomagoltam, lett 3 fájl, azokat átmásoltam az SD kártyára, PDA-t töltőre tettem, és intézőből futtattam az upgrade tool-t.
El is indul,t szépen haladt, majd mikor ránéztem láttam 90%-nál megállt. Kiírta hogy az SD kártyával van valami, vegyem ki tegyem be újra és folytassam. Meg is tettem, de nem történt semmi, nem is reagált semmire, így reset, az ment csak, de csak a kék bejelentkezőig jutottam, így megint HARD RESETET akartam, nyomom a két gombot hozzá, de a kép fekete, háttérvilágítás van de semmit nem mutat, resestre pedig csak a kék ASUS-ig jutok.Most mi a teendő. Valaki segítsen pls, ugye nem tettem tönkre.
Előre is köszi mindenkinek.
-
Vadmalna
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help!
pda-n szeretnék netezni úgy hogy usb-én keresztül kapcsolódom az asztali pc-hez..
Lehetséges ez?
Ha igen valaki leírná hogy mit- hol kell beállítani hogy működjön..xp prof
kábel net
A696Thx
-
AstraCDX
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Hali !
Köszönöm ! Remélem ez jó megoldás lesz .

Még egy, (lehet, hogy hülle) kérdés .
Akarok egy Total Commandert feltenni, de nem tudom melyiket kell használnom .

TC Pocket PC / Pocket PC phone ARM/XSCALE/PXA, vagy TC Windows CE ARM/XSCALE/PXA ?
Egyáltalán mi a különbség e kettő között ?

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Kérem valaki árulja már el, hogy a gépen véletlenszerűen elinduló ActiveSync-et hogyan lehet kikapcsolni, megölni, kinyírni, likvidálni, mert ez a szemét tetű megeszi az életemet .

Olvastam már leírást erről, de nálam nem jött be .

Eddig volt több próbálkozásom is erre, egyik sem volt sikeres !

Üdv.
Astra
-
frankie79
csendes tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Mostanában keveset használom, de akkor működött rendesen. (kopp-kopp

Elhangzott kérdésre egyrészt érdemben nem tudtam válaszolni, másrészt meg olyan dolog volt, amit a topikban visszaolvasva megtalálható a válasz.
Egyébként én is csak találgatni tudok. Többiek lehet, hogy eladták, mert többet vártnak el a PDA-tól, de az is lehet, hogy igényeikhez mérten tökéletesen szolgál és azért nincs miért írjanak.
Üdv:
frankie -
AstraCDX
senior tag
Hali !
Hát ez a téma sajnos eléggé DÖGLÖTT !

Senkinek nincs errefelé A696 gépe, túladott rajta a hülle hibái, nyűgjei miatt ?

Vagy nem jár erre ?
Vagy nála minden szép, és jó, ezért nem kell fórumokban fürkészni a gép meglepetésszerűen fölbukkanó hülle hibáinak okait ?

Hát nemtom, de szégyenletes ez a DÖGLÖTTSÉG !

Üdv.
Astra
-
Én?
csendes tag
Sziasztok
Van 1 olyan problémám,hogy navi közben nem tudok zenét hallgatni.A navit kártyáról indítom és nem fut más program a gépen,mégis többször megáll a zene,néha elndul,van mikor 3 számot is lejátszik,van mikor 1-et.A navi ezalatt tökéletesen műxik.Az eredeti Win.médiát használom.
Segítségeteket előre is köszi. -
AstraCDX
senior tag
válasz
róbert gida
üzenetére
Szia !
Rég jártam erre, csak most néztem az írásod .
Sajnos az említett kérdésre még azóta sem találtam megoldást széphazánkban .

Ezennel újra felvetem a kérdést, hátha tud valaki újat, vagy egyáltalán bármit erről a dologról .
Mini USB kábelt keresek Asus A696-hoz aminek a vége 90°-ban fölfelé törött .

Nem tudom Magyarországon, árlistákban hogyan kereshetném, mert nem tudom magyarul mi a neve .

Angol neve : USB 2.0 Cable A TO UP ANGLED MINI-B .
Látott már valaki ilyet Magyarországon ?
Hol lehet lehet ilyet beszerezni itthon, és mi a pontos neve ?
Köszi !

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
frankie79
üzenetére
Hali !
Már kezdtem hinni magamról, hogy én vagyok a balfácán, de sajnos nem .

Pedig milyen egyszerűen újra szép lehetett volna az én napom is, DE NEM LETT !

A szerkezet bízom benne azóta már elközlekedett a gariszervizbe, aztán ott majd remélhetőleg művelnek vele valamit, hogy emberbarát módon használhatóvá váljon .
Mert eddig minden egyes bekapcsolás után csak resettel lehetett továbbmenni, miután elindítottan az iGO-t, vagy akármi mást .

Hadd ne mondjam, hogy kib@szott idegesítő volt .

Utána már elment egész nap, míg ki nem kapcsoltam .

Aztán bekapcsolás, reset, és csak utána a rendelkezésre állás .

Ez a hibajelenség nem ismerős valakinek ?
Már rég el kellett volna küldenem szervizbe, de nálam sajnos szinte nélkülözhetetlen .
(Nemzetközi fuvarozás, navigáció)Ahhoz képest, hogy anno mindenki azt javasolta, ezt vegyem, mert ez a legjobb, mellesleg az ára sem egy gombóc fagyi, ez a készülék egy sz@r gagyi .

Persze ha én épp kifogtam EGY hibásat, és a javítás után tíz évig elmuzsikál csont nélkül akkor a véleményem meg fog változni, de azt a tíz évet még meg kell élni .
Üdv.
Astra
-
MikeMyers
tag
Amennyit visszaolvastam, láttam, hogy másnak is volt ilyen gondja már.
Nemrég múlt egy éves ez a kacat.
Eddig jól ment rajta a GPS, de pár hete egyaltalán nem talál műholdat (nyilván szabad térben). A programok megtalálják a vevőt, de a vevő nem talál műholdat.
Ez valószínűleg sima meghibásodás lehet?Azt hiszem ma megy is a szuper Asus szervizbe.

Az is vicces, hogy új kora óta le tud úgy merülni pár nap kikapcsolt állapot után, hogy utána feél óra, amíg töltőn magához tér.
Régen mindenből Asus-t vettem, amiből csak lehetett, azt hiszem ezt ideje átgondolni.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Az én gépem a mai napon meghalt .

Bekapcsoló gombra csak a billentyűzetvilágítást villantotta fel 2x .
Hiába a soft reset, hard reset .
Resetel, majd a boot képernyő után eltűnik a kép, van egy hangjelzés, és semerre tovább .
Ugyanez akku ki, és be után is .
Volt már valakinek ilyen esete ?
Mi van ilyenkor ?
Mit lehet tenni ?
Üdv.
Astra
-
-
chking
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt róla szó, de azt szeretném kérdezni, hogy tud-e a kütyü SD kártyáról boot-olni? (pl. ha sd kártyán van a windows)
Válaszotokat előre is köszönöm -
biker
nagyúr
válasz
parapipedon
üzenetére
és jól döntöttél?
-
parapipedon
csendes tag
Azt hiszem igazad van.
Egyébként több okból is az ASUS-nál döntöttem.
-
Bela2
csendes tag
válasz
parapipedon
üzenetére
Ha a kérdést ebben a topicban teszed fel az Asust fogjuk javasolni, míg ha a Mio tulajdonosokat kérdezed a Mio topicban akkor ott azt fogják javasolni.
-
parapipedon
csendes tag
Köszi a gyors választ.
Épp most szeretnék valamit vásárolni és még igazán nem tudtam eldönteni milyen PDA-t vegyek.
Az Mio P360 és az ASUS 696 -on gondolkodom.
Örülnék, ha valaki ebben segítene. Nem tudom melyik lenne a jobb választás. -
Bela2
csendes tag
válasz
parapipedon
üzenetére
A Russát én használom nálam jól működik.
-
parapipedon
csendes tag
Megtudná valaki nekem mondani, hogy futtatható a gépen a Russa vagy NaviTel navigációs programok?
Mert azt olvastam, hogy kényesek a készülékre.
Én pedig szeretnék turázgatni is nem csak autót navigálni. -
róbert gida
tag
Butyibá 1250-es hozzászólását kukkantsd meg!

-
róbert gida
tag
válasz
Gabesz981
üzenetére
Szia !
Szedtem már szét ilyen töltőket.Az a helyzet,hogy egy biztosíték egy dióda(fordított pol. védelem) egy előtétellenállás (a lednek) és a led a belvilága.Ez nem asus töltő volt hanem egy acer-é.A túltöltést a pda akadályozza meg hiszen a hálozati töltőd is akkor ilyen erővel túltöltené.A probléma abból adódik hogy az usb aljzat a Pda-n és a töltő össze vannak házasítva.Ezt pedig már ezen a fórumon írta valaki egy két három oldallal ezelőt ,hogy egy röbidzár van a dologban .Ha meglelem ki írta elküldöm a hozzászólást.
-
Gabesz981
csendes tag
Sajnos újabb gond van
. Egy idő után villogni kezd a kijelző, ha a töltőn van az autóban.
Ha kihúzom abba hagyja. Még nem kísérleteztem ki pontosan mikor csinálja, de szerintem miután feltöltötte utána kezd villogni. Gondolom a töltőben van túltöltés elleni védelem. Ti találkoztatok már ilyennel? Nem akarom tönkretenni a gépet, ezért óvatosan de próbálom behatárolni a problémát.
Előre is köszi! -
-
Gabesz981
csendes tag
Megnéztem és 5V-ot és 2000mA-t ír az utángyártott töltő OUTPUT-ra.
Kicsit soknak találom az 1200mAh-s akksit 2 Ampere-el tölteni.
Mennyivel tölti az eredeti? Kedves Bela2 milyen átalakításra gondolsz?
Hátha meg tudom bütykölni.
Köszi! -
-
Gabesz981
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy A696-ost használtan. Nagyon tetszik. Nem adtak hozzá autós töltőt, ezért vettem egy kompatibilis töltőt. Az a problémám, ha a kocsiban rádugom a töltőre, világít a sárga led, de a kijelzőn nem jelzi a töltést.
Ez normális?
Előre is köszi a segítséget. -
kiir
tag
@biker
a modemes internetezéshez WM6 alatt registry bejegyzést kell tenni, nekem legalábbis így mûködik most
Röviden:
HKLM/Drivers/Unimodem/Init alá új (nálam 3. számú) szöveges bejegyzés az alábbi értékkel:
AT+CGDCONT=1,"IP","T-MOBILE APN-je"Hosszabban (megoldás a hozzászólásokban):
[link]üdv,
kiir -
biker
nagyúr
ebben tudna valaki segíteni?
-
Asolo
csendes tag
Sziasztok,
16 GB-os SDHC kártyával van valakinek tapasztalata? Ilyet szeretnék venni a 696-ba...nem vagyok biztos benne, hogy kezeli -e.
köszi
-
picstike
tag
Valaki vett már bele utángyártott akkut?
Az enyém most 1 éves és full lemerül 1 nap alatt.anélkül,hogy bekapcsolnám.ojannyira,hogy ha töltőre teszem csak 1/2 óra mulva lehet bekapcsolni.
Ezek ennyit birnak,vagy nem jó a készülék? -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Ha szeretném a 8-as Igoban a mo. térképet frissíteni, akkor mit kell tennem?
Szereznem kell egy Hungary8xxxx.fbl fájlt és kicserélni az Igo/content/map mappába lévő régi fájlal? Kompatibils mindenki mindenkivel? Ugy értem, hogy másvalaki más típusú pda-jából átkopizhatom ugyanazt az enyémbe?Köszi
-
róbert gida
tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Szia AstraCDX !
Megnéztem a linket és egy jó pár hazai forgalmazó honlapját is ,sajna én sem jártam sikerrel.
Viszont egy ötlettel esetleg szolgálhatok.Nos a Motorola mobilokhoz főleg a nagyobb és kb.2-3 éves modellekhez adtak egy olyan mini USB csatlakozóz ami 90 fokot fordít a telefon csatijához képest. Ez csupán egy kis kb 3cm-es műanyag amelynek egyik fele dugó a másik hüvely.Ha esetleg pont rossz lenne az irány akkor az igo 8 tájolás is segíthet.Tehát ha te a PDA-t felfele állítva akarod használni és a fordító felfelé állna akkor tályold el a igo-t.Gondolom a töltés a fontos.De a Motorola új telói is ilyen usb-sek és a fülhalgató kimenetük is derékszögű USB-s.Itt viszont a kábelt kéne kiherélni.
.Nekem egy új Motorolám van (K1) annak a csatlakozója pont lefele áll !!
de nem akarom szétberhelni
mert kell a füles. Viszont kapok egy ilyen kis csatit és ha ok. akkor írok,hogy mire jutottam. -
dimrus2
tag
Eladnám asus mypal a696 PDA-m. Garanciális, újszerű állapotú, hibátlan készülék, képernyővédő fóliával, minden tartozékával ( tok, autós szet, táp, CD-k), eredeti dobozában. Főbb tulajdonságok: Op. rendszer WM 6, Az iGO 8 tökéletesen fut rajta. Irányár 35000Ft Érdeklőni 8-21 óráig: 06 30 3111674 vagy a dimrus@100.hu email címen.
-
humeszab
csendes tag
Sziasztok.
most szeretnék vásárolni PDAt de még nem tudom hogy mijet vegyek,kinéztem az asus A696ot elsőre nagyon bejött nekem de szeretnélek titeket is megkérdezni hogy mijen,én elsősorban a GPS-t használnám belőlle,de még kinéztem a mio P560 ojat már fogtam a kezemben elég jo ks gép de a kijelzője elég gáz.nemtudom hogy gyorsaságban meiklenne jobb?meg kijelzőbe?annyi hogy a mioba 2giga memória van de az annyira nem érdekel mer az asusba is lehet bőviteni.
Köszi -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok!
Szerintem lehetetlen kéréssel/kérdéssel fordulok hozzátok !

De hátha tud valaki segíteni !
Mini USB kábelt keresek aminek a vége 90°-ban törött fölfelé .
Természetesen Asus A696-hoz kellene .
Nem tudom magyarul pontosan mi is a neve, ezért hiába kerestem a guglival, magyar oldalakon nulla volt az eredmény .

Megvan viszont az angol neve, és az USBFirewire honlap is ahol ez látható, tehát létezik .
Angol neve : USB 2.0 Cable A TO UP ANGLED MINI-B .
Láttatok már ilyet ?
Lehet valahol ilyet kapni szép hazánkban ?
Ha van ilyen Magyarországon, akkor hol, és mi a pontos neve ?
Köszi !
Üdv.
Astra
-
vileda
csendes tag
Sziasztok!
Problémám adódott.
A kollégám (szintén ugyanilyen) gépének az volt a gondja, hogy az akku kijelző teljes feltöltöttségnél is felkiálltó jellel jelezte, hogy az akksi töltetlen. Azt kérte tőlem, hogy cseréljünk akkut, hátha kiderül, hogy az akku rossz. Hát nem!
Az én jó akkum is ugyanazt jelezte. Sőt! Amikor visszacseréltük az akkukat, már az enyém is ugyanazt produkálta.Segítsetek! Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszi a válaszokat!
-
frankie79
csendes tag
Sziasztok!
Van akinek sikerül már müködésre birnia a nov.13-i iGO8at ? Az uj terkep miatt fel szerettem volna tenni, de nem akar elindzlni
-
lepard
csendes tag
Sziasztok
Nem szeretnék visszaolvasni mert nagyon sok a hozzászólás

A problémám az autós töltő.
Szivargyújtóm hibátlan, az autós töltő gyári, mégsem tölti a PDA-t.SOS kellene valami gyors és hatékony megoldás.
Köszönöm előre is.
-
M_Tomi0227
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a PDA wi-fije csak az 1es és a 11es csatornán lévő hálózatokat látja. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
picstike
tag
claunch volt a hibás,mert ha letörlöm akkor rendesen müxik.
Viszont ha nem teszem fel akkor az ikonokat nem tudom kirakni az asztalra.
Mit tegyek? -
picstike
tag
Már vagy 5x csináltam hardresetet és mindig eltünnek a betük a képernyöről. Csak az ikonok maradnak ott.Mit lehet vagy mi a baja?
-
dublin19
csendes tag
közike

-
dublin19
csendes tag
sziasztok!sajnos nincs időm végignézni a fórumot
a következőkben kéném segítségeteket: sajna a magyar nyelvet letörölte apám a gépről és sehogyan sem tudom felrakni ugyanis seholnem találok amit meg találook arra meg azt írja h not valid pocket pc application.....:S a másik h hogy lehetne egy teljesen új windowst rárakni? ebben kérném segítségeteket előre is köszi -
lepard
csendes tag
Sziasztok
Fantasztikusan jó web alapú stratégiai játék ami a PDA-ról is jól nyomható
http://www.travian.hu/?uc=hux_2054&signupPróbáljátok ki
-
M_Tomi0227
tag
Sziasztok!
Énis boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen kis masinának. Eddig teljesen megvagyok vele elégedve viszont van 1 zavaró dolog, mégpedig otthon routerem van és a PDA-val rákerestem simán csatlakozott is meg minden tudtam használni. Másnap mikor bekapcsoltam a gépet hogy letöltsem az e-maileimet akkor nem látta a routert
Remélem tudtok segíteni.Üdv.:Tomi
-
Hólapátos H.
csendes tag
Most, hogy már szépen lement az ára én is beneveztem egy ilyen készülékre.
54-et alkudtam ki speedshopnál
-
picstike
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hál isten valaki törölte! Köszönöm!!!!
-
picstike
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
mostmár tudom bocs
-
-
picstike
tag
Kérnék szépen egy kicsi segitséget!
Az igo 8 telepítése után nem rakta ki az asztalra az ikonját.Hogyan leht kirakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)