- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
bébéna
csendes tag
-
xgregx
csendes tag
-
xgregx
csendes tag
válasz
ithomas #1060 üzenetére
Hello, szóval a menet (minden infó fórumokról, levlistákról összeszedve):
1. Adva volt egy döglött gép, se kép, se hang. Kiderült, hogy a POWER+ENTER+RESET gombok egyidejű nyomásával a pda bootloadere USB módra vált, onnan várja a firmware-t.
2. Először a pc-n kellett az activesync-et lekapcsolni, hogy biztosan ne keverjen be, ehhez a taskmanagerben a wcescomm.exe-t ki kell lőni, ez az activesync kapcsolat managere, majd rá lehet dugni a pda-t a pc-re.
3. A netről letöltött USBLoader.exe segítségével szintén a netről letöltött ROM dump-ot (nb0-ás kiterjesztésű kell) fel kell tolni a pda-ra. Figyelem, a loader program csak az első 5 usb portot teszteli, ha dokkolód van, közvetlenül kösd őket össze. Tapasztalat
Persze WM6osban magyar imidzset nem találtam, így maradt az angol. Sirály, ment!
4. Mivel telhetetlen vagyok, fel akartam rakni az eredeti célt (V03.0735.01 Hungarian version), de ez más nyelvi verzió, a sztenderd upgrade tool ezt nem rakja fel. Itt segített egy AsusWM6Patch segédprogram, ami az update.img fájlba hexásan belekódolta, hogy ő igazából nem is magyar, hanem angol nyelvű
5. Felment, gond nélkül, állat!!! Kéretik az asus figyelmeztetését betartani, max 2GB-is SDről kell feltenni, amit FAT16ra formáztál. Persze a problémát, ami miatt kellett volna (spb mobilshell 2.1nél eltűnő feliratok) nem oldotta meg
6. A biztonság kedvéért, a jövőre gondolva egy itsutilsbin nevű toolpackkal a pdamről mentettem egy full rom-dump-ot (WM6 HUN V03.0735.01). Ez parancssorból paraméterezhető hexás memóriamentő cucc.Itt a vége, ha vmi nem világos, szívesen pontosítok
Greg
-
JuliuS
tag
válasz
ithomas #1043 üzenetére
Kissé ironikus módon az elsősorban navigációra választandó gépek közül eddig tényleg egy olyan PDA tűnik a legmegfelelőbbnek, amiben nincs is beépített GPS
.
ithomas tanácsára (ezúton is köszönet érte) megnéztem ugyanis a hp 214-es gépét, és láss csodát: nagy memóra, nagyméretű vga kijelző, iszonyat prociteljesítmény, miegymás. És mivel úgy látom, az én hihetetlen igényeimnek, mellyel a tökéletes vételt várom el, csak a külső GPS antennák tudnak megfelelni, felesleges, hogy a PDA tartalmazzon egy másik, gyengébbet. Szóval köszi a tippet, egyelőre ő most a legesélyesebb jelölt (bár árban meglehetősen húzós, BT GPS-el együtt simán felkúszik 100 fölé a végösszeg).
Tudom, nem ez a gép topikja, de valakinek vannak bővebb tapasztalatai erről a remek szerkezetről navigáció viszonylatában? Akár ide is megírhatja, most már árgus szemekkel figyelem (figyelném, ha pörögne) ezt a topicot is!
-
-
atka76
tag
Nem működik és kész!
Installáltam a Pc- re úgy is, hogy a memória kártyára is kipróbáltam illetve a gép belső memóriájára is!
Kiírja,hogy sikerült a telepítés és amikor elinítanám akkor hibaüzenetet ír ki, hogy nem érvényes alkalmazás!
Hár persze, hogy szinkronizálva van a gép és a PDA közötti kapcsolat! -
szonyiszabi
csendes tag
Talán a hangminősége közepes (bár olyan médialejátszót, ami lossless-t is tud még nem volt szerencsém hallgatni, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom) de jó fülessel én még ezen is simán kihallom a különbséget lossless és mp3 között. (sajnos?)
Mondjuk főleg nem elektronikus zenét hallgatok. -
szonyiszabi
csendes tag
Köszi, én is ezt találtam elsőre. Reménykedtem hátha ismertek valami jó kis minimális erőforrásigényű lejátszót erre a célra, ami nem túl ismert még ahhoz, hogy a gugli elsők között kiköpje.
Azt ötlet jó, de sajnos nem jött be. TC-t nem lehet vele átverni, nem lép bele mint egy normál zip file-ba. Cserébe kicsit összezavarodik, mert az sem tudja már eldönteni, hogy ez tulajdonképpen egy cab és továbbküldi az alapértelmezett zip-kezelőnek, ami a File Explorer. Na az felajánlja hogy Extract, de nem történik semmi.
\\Szabi
-
PK58
tag
Ezeket a (Li-Polimer) aksikat már nem károsítja az a használati mód amit írsz!
Szerintem nem lehet beállítani, hogy ne töltse, de ha ennyire zavar akkor javaslom, hogy ne kábelen hanem bluetoothon kersztül szinkronizáld össze a PC-vel, minden úgyanúgy zajlik mint a drótos
összekötés esetén! Én is úgy használom. Venni kell (ha nincs ugyi) a PC-hez egy USB-s Bluetooth adaptert ~5000Ft.
-
TOM.......
tag
Vagy előfordulhat hogy ki sem volt kapcsolva és megkeverte a kollegákat ......engem is megkever soxor a kicsike..főleg ha hanyagolja az ember.....de egyébkét azt tényleg érdemes kikapcsolni a beállítoskban amit mondtam mert 1/3-ra csökken a töltési idő....engem rohadtul idegesített hogy ki volt kapcsolva és rádugtam hálóra bekapcsolt....így meg nem...szval gyorsabban felhúzza az akksit...
meg hát ugye akkor ez a gond sincs hogy 0% os akksival nem tudod tölteni....mert szegény trafónak fel kell tölteni az akssit ami 0-án van meg még fel kell éleszteni egy 416Mhz-es procit -
ms7
csendes tag
"A HP 214-ről meg annyit tudok hogy a sima gyári FW szintén NEM támogatja a Host funkciót,viszont állítólag a HP igéretett tett arra,hogy a közeljövőben ezt is implemetálni fogják,ugyanis a hardveres kivezetése állítólag megvan,csak szoftveresen lett letiltva ismeretlen okokból"
gondolom erre gondoltál.
Najó, ha végülis tud valaki jó árban (14 rugó körül) BT billentyűzetet ajánlani, ami müxik Asus PDA-val és szétnyithatós+a magyar ékezetek megoldhatók, akkor nem keresgélek tovább...
-
ms7
csendes tag
"Nem tudom milyen képernyő igazitási problémára gondolsz..."
ezek szerint nálad minden rendben van. A DigitizerCheck pedig mindig rendben mutatja, hogy mindig ott a célkereszt, ahol a képernyőt megérinted. Mert nálam rendszeresen elmászik, ezért kell igazítani. És nem csak nálam, hanem haverom A632-ese is kezd rakoncátlankodni. De csak örülnék ha másnak nem lenne ilyen problémája.
Elbizonytalanítottál a FuSi N560-at illetően, pedig már azon vagyok, hogy a host miatt ilyen gépet vegyek, de ha télleg szervízgondok várhatók a jövőt illetőleg, akkor tovább kell keresnem a megfelelő gépet. Mi a csudának nem pakolnak az Asus gépekbe host usb-t? Eddig csak a 730-asról tudom, hogy van benne. -
ms7
csendes tag
Kedves ithomas!
Ezek szerint itt kamuznak? és itt is?
Egyébiránt a user manualnem írja, sőt kliensként kezeli. Akkor ezek honnan szedték? Neked ilyen cuccos van? És megy az usb host?
Amúgy nézegettem BT keyboardokat. Vagy 20 fölött van, vagy 15 körül, de az feltekerhetős, ami egy székben ülve nem túl kényelmes. Van talán ipaq-hoz való ami egész jó árban van, de az jó az asus-hoz? amúgy mini usb bill-et kapok 5 rugóért.
Másrészt te nem tapasztaltad az említett képernyő igazítás problémát? -
kondorj
csendes tag
Köszönm a figyelmet.
De a telfonomhoz van külön BT. kihangosító. Nem akarnák annyi ketyerét magammal hordani.Voltam ma bent egy boltban és rá kérdeztem a problámámra amira az volt a válasz, hogy "Nincs olyan PDA amelyik tudna kihangosítóként működni. Bizonyos PNA-k tudják ezt a funkciót mert nekik erősebb a hagszórójuk."
Kérdeztem akkor hogy bírja a PDA a film nézést és a zene hallgatást?
Válasz csúnya nézés volt.
Azon gondolkodom talán én kérdeztem hüleséget? -
iso572
csendes tag
Szerintem műanyag az előlap, nem olyan szép mint a 696, de nekem tetszik, komoly benyomást kelt:-) Szerintem WM5 van rajta, dobozon az van hogy fríssíthető WM6ra hát én csak akkor fogom ha van értelme, tehát valami nem kerek.
Az a problémám, hogy a dvdíróm meg beszart a dvd-t írja meg olvassa is, de a cd-t csak pörgeti, tehát active sync-t fel sem tudom telepíteni.
Jó ha letöltöm a Microsoft honlapjáról? Ez az: [link]
-
PK58
tag
Jó a szakembergárdájuk!
Megint csak ismétlem magamat! Tájékozatlanság! + Hiányzik a hozzáértés!
Van az A696-nak egy tesója ez itt ni:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=31091&cat=1359&page=1
Ugyanúgy néz ki mint az A696 olcsóbb is csak 1 bökkenő van! Nem a GPS hiányzik belőle hanem a WLAN!
Vagyis tudnak ők valamit, de kb olyan szinten mint amikor valakinek a sógorának a szomszédja már látott olyan embert aki hallotta ..................... -
balinyo
tag
-
asysoft
aktív tag
-
asysoft
aktív tag
Természetesen a Wifi managerben néztem. Most, hogy 1m-re ülök a routertől, mutat 4-et...
A rárakást felajánlották, de nem éltem a lehetőséggel, majd holnap kiderül, mennyire volt ez bölcs döntés
Szerk.: Töltés végét honnan fogom tudni? Nézegettem a kézikönyvet, de erről egy árva szót sem írt az elején, sem a gyors használati útmutatóban...
Szerk.#2:Na, megtaláltam, csak egy picivel figyelmesebben kellett olvasnom... -
gabor85
őstag
Meg is rendeltem.
Szomszéd meg megkapja az régit, 70000ért viszi is.
Így nem is vesztettem olyan sokat. Nekem a Windows Live volt a fontos.
Ja, másik kérdés. Ha havernak van iGO-ja, a memkártya áthelyezésével nem sértünk licenszszerződést? Ki akarom próbálni h hogy működik. Meg az ő GPSe nem fog rinyálni?
Nem mintha licensz lenne az akadály, csak azt nem tudom, hogy bekavarhat e a csere. -
asysoft
aktív tag
-
Zsé2003
aktív tag
Hát! Tapasztalatok iGO 8-ról. Csak valami DEMO féleséget próbáltam ki! De magyar volt. Csak fekvő üzemmódban működik. De teljes magyarország térkép rajta van!
Tapasztalatok? Hát kocsiba igazából még nem próbáltam. Majd hétvégén....most sok a vizsga. De semmi lessúság nem figyelhető meg. Holdakat megtalálja. Igazából nem kezdenék bele az elemzésébe. Remélem majd TOM jön, aztán megosztja bővebben. Ő asszem már próbálta menet közben is. De a Demo miatt, egy idő után nem navigálDe lényeg. Szépen, és rendes sebességen fut. 3D-s épületek mindenhol látszanak. Nem zavaró. Ha kipróbáljátok, tuti megszeretitek. Egy kicsit új, de belejön az ember. A Keleti is tök jól néz ki. A házak hasonlóak. A hang a régi. A kezelés egy kicsit szokatlan. De egyből támogat bluetooth-t meg ilyen dolgokat.
valahogy így néz kiRemélem ti is kipróbáljátok, és lesz itt tapasztalat!
Ui.: semmi fagyás, vagy kép szétt dobás...
-
TOM.......
tag
Hát nem tom....nekem volt egy 1gigás átlagos kártyám...pl ha raktam rá egy filmet (450mb) de hozzáteszem a laptop kártyaolvasóba rakom be a karit kb 5 perc volt míg felrakta...az új karival ez 1perc se...a másik...nekem a régi karimmal a filmet miközben játszottam le a tcpmp-vel akadt közbe.....az új karival simán megy....
de még 1x mondom nekem azért volt fontos a gyors kari mert én a laptop kártyolvasójával folytatom az adatforgalmat....és így lényegesen gyorsabb a folyamat..
De ugye ha valaki az active sync-en kersztül töltögeti a karit annak tényleg mind1....bár a filmnél nem tudom..nekem tényleg akadt a régi karival az AVI film..ezzel nem -
roff
csendes tag
Nos sajnos igen...
Általános tendencia, hogy "baromi olcsó a cucc, gyere ide hozzánk"...
Aztán odamész, és "sajnos elfogyott"... vagy "mégsem annyi"...
És ha már átutaztad a fél várost, akkor nem akarsz üres kézzel haza menni...
És megveszed drágábban, vagy "ha már itt van, akkor hagy ajánljak mást, ami sokkal jobb"...
Úgyhogy 1-2 érdeklődés után valszeg irány a speedshop. -
Sayid2106
csendes tag
Hy mindenki!
Én is az A696 vásárlása mellet döntöttem, és meg is játszottam a speedshopban az árgaranciás balhét, hogy ők nekem ennyiért ígérték...
Megpróbáltam személyesen is...nem engedtek...
Mailban is próbáltam...
Válasz: "Sajnos a készülék árából nem tudunk engedni, az ára bruttó 76890 Ft. A készüléknek februárban fog csökkenni ára, de pontosat még sajnos nem tudunk."
Lehet én lennék szerencsétlen?
A kérdés az, hogy tud e valaki olcsóért, ilyen készüléket?
-
TOM.......
tag
Amúgy a speedshop-ba odaadják ha nagyon akarod árgari nélkül is!! bemész és óvatosan megkérded hogy nem e lehetne az árat lejebb faragni mert ez a piaci árhoz kicsit magas...ha azt mondják nem (ami sztem lehetetlen) akkor sarkonfordulsz és ugy is utánad szólnak hogy várj egy pillanatot meglátom mit tehetek....
-
TOM.......
tag
És tudsz olyan erziót ami használható is??? akkor letölteném.....
hogy őszinte legyek nem igazán akarom megvenni a gyárit
jah és még valami! nektek nem csinálja azt hogy pl piros lámpánál vagy vasúti megállóba megálltok a pozicíó kurzor elindul magától és még sebességet is mér miközben állok egy helyben..... -
asysoft
aktív tag
Több helyen úgy írják, támogatja. Viszont sem a gyártó oldalán, sem a kézikönyben nem tesznek említést róla... Engem is érdekelne, hogy most akkor van-e benne USB host vagy sem, mivel PDA vásárlás előtt állok, s ez a legesélyesebb jelölt (a másik az iPaq 114). Bár ha nincs benne, akkor is az ASUS felé billen a mérleg nyelve, lévén a HP gépben nincs GPS (ami számomra nem feltétlenül fontos).
Ha már itt vagyok, megkérdeznélek titeket: mi a véleményetek a téma címében szereplő PDA-ról? Mennyire stabil, mennyire érzékeny a WLAN, mennyire megbízható a kapcsolat, meddig bírja az akkuja WLAN használata mellett? Ugye erre is felmegy az Office Mobile 6.1-es frissítése?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest