- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTompi
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4 üzenetére
A prime kb. 2 órát futott, a játék max. 35-40 percig jutott el...
Melegedést és táphiányt kizártnak tartom, mert nincs fent a ház oldala, ezenkívül a maxtorok hőmérséklete 33-34C, (4 házhűtőből 2 a maxtorokat hűti) a 425W Enermaxnak pedig elégnek kellene lennie, tekintve, hogy az A64 kevesebbet eszik, mint a 2500+ 3200-re húzva (pláne Barton magból)...
A CPU maximum 53C volt, terhelt állapotban (nem tudom, hogy ez Die hőmérséklet, vagy felületi...)
A videókártyának nincs hőmérője, de kézzel még meg lehet fogni 30 perc játék után (persze meleg, de nem éri el szvsz a 65C-t) -
Sir Riccio
addikt
A prime 95 meddig futott, mert azt irod hogy nem jelzett hibát? Szerintem ez amit leirtál melegedésre enged következtetni ,ugyanis eszköz van a gépedben szép számmal. Első nekifutásban huzd le a maxtorokat, ugyanis azok tudnak füteni rendesen, aztán lépésről lépésre folytasd, csökkentve az eszközök számát.
-
KTompi
aktív tag
Hi!
A következő problémám lenne az alaplappal:
Most lesz 1 hete, hogy megvettem, alaphelyzetben stabil a rendszer, de ha játszani kezdek (pl. Far Cry 1.3 patch), akkor bizonytalan időn belül lefagy.
(Kimerevedik a kép, csak reset segít rajta). Prime95 nem jelzett hibát, a SuperPi is símán lefut. A gép alaphelyzetben, húzás nélkül is produkálja ezt...
A gépben csak ez a két alkatrész lett cserélve, az előző alaplap/proci párosítás nem produkálta ezt a jelenséget... (2500+barton@3200+ Asus A7N8X alaplapban)
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest