- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillyX
tag
Kéne egy kis help. Érdekes hibába futottam bele és nem tudom, hogy hol a bibi. Adott egy ideiglenes konfig tesztelés céljából.
Asus Commando, e6300 proci, x300 vga, 256mb twinmos 533-as ram (
), 320-as wd ks vinyó, 410wattos chieftec táp. Alapon megy minden.
Mikor ezt a cuccot elindítottam, akkor volt olyan, hogy biosban egy idő után lefagyott a gép, majd resetre ram hibára hivatkozva nem indult. Ezután kiszedtem ramot, majd visszaraktam és ismét elindult. Majd ismét voltak érdekes jelenségek. Pl. cpu initnél állt meg meg ilyenek, de néhány kikapcsolás után (esetleg ismét ram kiszedés is volt) ismét indult. A következő az volt, hogy frissítettem rajta a biost, felraktam egy xp-t, stabilan ment minden fagyás nélkül (3d mark is végigment). Ezután kikapcs, majd reggel kapcsolnám be a cuccot, de vga bios hibával nem indul. Ismét kapcsolgatások, ram kiszedés, vga mozgatás stb. Vagy 6. ilyen újraindulásnál már rendesen beindult. Azóta is megy stabilan.
Kérdés, hogy mi a franc baja van?
3 dologra tudok gondolni. Ram vagy táp esetleg lap. De ennyit szerintem bírni kell a tápnak (előtte a64 3000+ volt benne 3 vinyóval+6800gt-vel). Viszont nekem gyanús, hogy ennyi hülyeséget csinálna a ram miatt (másik ramom majd hétvégén lesz, hogy azt is kizárjam). Lap hiba lenne, esetleg bios beállítás probléma? Ötlet?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- 8GB 3200 Mhz DDR4 Notebok memória
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), 320-as wd ks vinyó, 410wattos chieftec táp. Alapon megy minden.