- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Volt is egy topic Vargáné tápokról: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18211&arc=f[/L]
Lehet hogy a táp is szar, és előbb utóbb tönkre fog menni, de nem hiszem hogy hirtelen leállásért felelős lehetne.. én inkább alaplap / proci / ram témakörben gondolkodnék tovább.. tápot meg majd utána ráér cserélni.. -
[Kovi]
tag
Nem tudom nálad mi a helyzet ramügyben, de hétvégén szívtam amiatt, hogy két külöböző sebességű ramot raktam be egy gépbe. egy 266-os és egy 333-as 256megás modult.. És elvileg mennie kéne, mert 266-on mennek a ramok a gépben és hát 333-asnak bírnia kell alacsonyabb frekit, de mégsem ment rendesen. Nah most nem lehet hogy itt is rammal van a baj? Főleg akkor lehet gond ha pl van egy 266-os modul is mert bartonok már ha jóltudom 333-as fsb-vel operálnak, így ha véletlenül egy 266-os modul is oda keveredik.... nem egészséges dolog..
Egy szó mint 100, próbáld meg másik rammodulokkal.. -
[Kovi]
tag
Asus Probe-al vigyázni kell, mert nem mindig a megfelelő értéket írja kia proci hőmérsékletéhez. Nem konkrétan a mag hőmérsékletét hanem inkább csak a foglalat körülit adja vissza, ezért lehet érdemesebb aida-val megnézni, vagy BIOS HW monitorában turkálni. COP-t pedig ha jóltudom nem tudod kikapcsolni :(
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest