Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
twollah: Nyugi nem fordulok be. Már hozzászoktam, az ilyen beszólásokhoz, az ilyen stílushoz. Rendszergazda vagyok , emellett helpdesk funkciókat is ellátok, kb 200 embernek. Szóval nem vagy vészes. :)) Remélem PH talin majd részt tudok venni én is, mert így nem igazán ismeri meg egymást az ember. Te meg már, engedd meg 'őskövület' vagy a PH-n. A Duna meg messze áll tőlem, Egerben lakom, itt meg csak patak van, az meg bokáig ér max. Viszont van jó kis hőforrás Egerszalókon, most értem haza a fürdésből. :DD
OFF
Lehet ám sátorozni, bográcsozni, nyársalni, éjszakai fürdőzni, büfé is van. Nyáron egy sátoros PH tali itt? Bár nem tudom meddig lesz még, mert fejleszteni akarják és akkor egy időre bezárják, meg jóval drágább is lesz. (most 400 a beugró egész napra) Akár lakókocsival is lehet jönni, ha van valakinek.
ON
Szóval nyugi, nem bosszantom fel magam olyan könnyen, elég edzett vagyok már! :D
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- IKEA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest