- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Fenti linken lehet tovabb folytatni, ezt zarom. Maskor hasznald a keresot plz, mielott uj topikot nyitsz.
-
Szten Márs
nagyúr
Érdemben nem tudok sajna hozzászólni, csak annyit, hogy a topicot hamarosan zárni fogják, és inkább itt érdeklődj:
Bővebben: link -
ceka
tag
Hali!
Nekem egy elég szokatlan problémám lenne ami még soha nem fordult elő az alaplapommal 3/4 éven keresztül most mégis előjött!!!!Köztudott hogy ebben az alaplapban van egy Post Reporter vagy mi a fene az ami mindig magyaráz hogy jól megy a gép meg a tesztek sikeresek voltak!!!Na szal az a gondom hogy gémeltem a HL2-vel és egy rövid idő után elkezdte hajtogatni a gépem hogy ''System faild CPU test'' na most ez mi a ráktól van??? Mert eddig soha nem csinálta és minden ugy van ahogy volt csak a Videokártyám hűtését cseréltem lede sztem ez abszolut nem befolyásolja...Szal lécci segitsetek mert nagyon jó lenne tudnom hogy most mi a gáz a cuccosommal....minden lehetséges alternativát nagyon szivesen veszek..köszi előre mindenkinek...!!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest