- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
Interceptor #7360 üzenetére
Nem lehet h bepipaltad a shifter beallitasoknal a use separate shifter negyzetet rs ezert nem tudsz valtani h -s autoban...?
-
Jack@l
veterán
válasz
Interceptor #7360 üzenetére
Assetto forum, és írd be a kuplungos bugot, annak mennie kell.
-
guftabi96
addikt
válasz
Interceptor #6495 üzenetére
Na, megkerestem a dobozát:
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel.
Már a neve is rosszul hangzik.
Kb egy dimenzióváltás lesz a G27. Eleinte biztos, hogy szidni fogom, mint az állat, mert én a való életben nem vezetek autót, még csak jogsim sincs rá. (a való életben motorral közlekedek, és még azzal is fogok egy-két évig).
Szóval nekem ez a bal lábbal fékezek, kuplungot használok, sokat tekerek a kormányon, váltok stb ez nagyon új lesz, de azért már nagyon várom, hogy játszhassak vele.
Egyébként pedig minden elismerésem a Logitechnek, hogy egy ilyen, alsó kategóriás kormány is ilyen jól bírja. Pedig volt nyúzva rendesen. -
guftabi96
addikt
válasz
A nevét se tudom.
7-8 éve vettem, és már akkor is a legolcsóbb, legalapabb Logitech kormány volt. (15-nél olcsóbb volt)
Force feedback természetesen nincs, a vibramotor is bedöglött már.
A kormánykerék a dimenzió minden irányába képes több mm-ert mozogni.
A pillangófülek is már nagyon rosszak: az egyik le is tört már, a másikat meg a szentlélek tartja még. És ami a lrgrosszabb, hogy ezek néha gondolnak egyet, és nem egyet váltanak, hanem többet (jellemzően a felváltásoknál) és sokszor nem csak egy fokozatot hagy ki, hanem többet is. Volt már rá példa, hogy rajt után 2. Fokozat után jött egy 6.Szóval nagyon durván le van már amortizálva, de ahhoz képest, hogy ez volt a legolcsóbb logitech nagyon jól bírja.
Az biztos, hogy ez a g27 egy nagyon nagy váltás lesz, és abban is biztos vagyok, hogy eleinte lassabb leszek vele, de idővel biztos, hogy javulást fog hozni.
Gondolkoztam én is, hogy dfgt-t vegyek, mert fele annyiba kerül, de végül abban maradtam magammal, hogy erre most rááldozom a pénzt. Remélem bem fogom megbánni. -
Jack@l
veterán
válasz
Azért egy g27 fékje sokkal jobb egy dfgt-snél, a rugó is jóval erősebb. 100e alatt nem kapsz pedált ami két ütemben keményedne (nem is látom sok értelmét, mert játékban minden más kocsinál más és más ponton fog blokkolni a kerék)
Load cell-es pedál a következő lépcsőfok, de csodát attól se kell várni. -
guftabi96
addikt
válasz
Interceptor #6491 üzenetére
Nem tudom
De állítólag nem túl kemény, ezért szoktak berakni oda squash labdát.
32-ért szerintem jelenleg abszolút best buy cucc.Mi is most nagy bevásárlást tartottunk. Öcsém vett egy DFGT-t, én meg egy G27-et
Jövőhéten remélem meg is érkezik mindkettő. -
Kommy
veterán
válasz
Interceptor #6491 üzenetére
Mivel ugyan úgy potis így semmi különbség nincs, sőt még a g27-ben is ugyan úgy van megcsinálva.
-
törölt tag
válasz
Interceptor #6482 üzenetére
..ha biztos le lehet vinni akkor vidd le
Sippos Atti-nak sikerült.. -
Enton
addikt
válasz
Interceptor #6482 üzenetére
1:58:929 RSR-en az első így nem tévedsz sokat:
Nálam is Force ex a kormány, próbáld meg a kormánybeállításokban a fokot 180 alá húzni nekem 170-en is már sokkal stabilabb lett:
FFB meg ilyen:
Driverben 110-0-0-0, te milyen beállításokon használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest