- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
mrgreen #5531 üzenetére
Azt el is felejtettem leírni, hogy nekem elsősorban nem is hotlap miatt kellene idő, én nem a Leadboard-ot szeretném ostromolni. Hanem mondjuk az esti funszerverre mennék fel. Annyi hátrányom van jelenleg még, hogy ez jó segítség lenne. Megnyugtatna, hogy a setup rendben van, innentől pályaismeretet, vezetéstechnikán múlik milyen időt megyek.
Igazából nincs konkrét setup amit el szeretnék kunyerálni. Egyszerűen az érdekel, hogy van e rá hajlandóság, egyáltalán érdemes e kérni. Na egy konkrétat még is tudok mondani, most egy GTR @ Nord setupot kerestem eddig sikertelenül.
Írtam korábban, hogy próbálok a carrier móddal gyakorolni mielőtt kigurulok a "tömegbe" online. Carrier modba egyetlen setupot nem találtam. Lehet én vagyok ennyire hülye. Nem tudom. Pedig tudom használni a google-tDe egyszerűen nem találtam. Gondoltam Carrierbe kicsit kikísérletezem a setupokat, letöltök átnézem stb. Sokra elsőre úgy se mennék vele. Aztán most már egyre jobban erősödik bennem, hogy nagyon mennék magyarokkal.
-
KaraDani
addikt
válasz
mrgreen #5080 üzenetére
Talán SoftTH-val lehet rá esélyed. Nem tudok többet mondani, mert sose használtam a programot (eyefinite-vel kezdtem most surround), de elvileg lehet ilyet vele más játékokban, pl: race07
Ha ez nem jön össze a te megoldásodhoz még az appokat szerintem meg tudnád oldani, valami fileba biztos menti az app pozícióját, ha azt megtalálod türelemmel beállíthatod őket szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest