Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #1783 üzenetére
a játék főkönyvtárába kell kicsomagolni (engedni h felülírja amit akar)
természetesen nem én csináltam
a lényege annyi, h nincs booking...a serveren előre betöltött szabad helyek vannak...jelen esetben 15...
a szabad helyek valamelyikére kattintasz , utána join és bármikor be tudsz csatlakozni...q és race alatt is...
így könnyen össze lehet verődni...akár napközben is el kezdhetsz gyakorolni a serveren az esti programra és jó eséllyel fog magyar felcsatlakozni közben és spontán versenyezhettek egy jót... -
cselt
senior tag
válasz
wolf033 #1352 üzenetére
Nem kell menni sehova, már meg is érkezett a frissítés:
0.10
- SERVER UPDATED : using a new protocol, please update your servers
- Chat anti-flood
- Anti-cheating system implemented
- Kick user, Restart session, Skip session voting system implemented
- Chat python functions exposed
- Multiplayer Collisions improvements
- Some CPU performance improvements
- UI improvements
- Race control panel in pits menu
- AI Fixes
- Added "display recently joined servers" filter to server list
- Default launcher theme: extra sanitization for URI-unfriendly characters in content folder paths -
Pont ez tűnt fel nekem is rögtön a changelogban tegnap. Nem lesz itt olyan gyorsan ebből 1.0. Szerintem annak is örülhetünk, ha a szeptembert tartani tudják. Mármint nem az első DLC, hanem az 1.0 tekintetében... Aztán a jóelőre beharangozott Dream Pack DLC meg majd "valamikor, ha kész lesz". Leginkább 2015-ben...
-
akela91
addikt
Mivel 14.-ig nincs a kormány raktáron nekik, ezért csak jövő héten rendelem meg, ne álljon már bent a pénzem 2 hetet.
A zsé megvan rá egyébként. A váltót már megrendeltem, az viszont nehéz szülés lesz, mert lehet több hét míg beszerzik.Hát igen, ez az a szett, amire álló cerkával fogok ránézni kb.
Load celles pedál, full fém kb a váltó és a pedál is. A Kormány halk(szíjas), pontos, nagy(30cm-es). A "cockpit" kis helyen elfér, nekem ez fontos, mert albérletben vagyok, és olykor ingázok is, személyautóba bőven befér minden.
(#786) v!ct0y: Ennél már csak jobb lehet szerintem a helyzet... (vagyis remélem)
-
Joshi
titán
High-dynamic-range rendering
Google a barátod. -
törölt tag
14 autó is jó tud lenni, tempótól függ, de annak is a felét általában már nem látod pár kör után.
Itt igazából az online-ra kell majd optimalizálni, mert ott bizony a 14 (vagy több) autó egy jó mezőnynél egyben van.
bizonyos dolgokból nem engedek, de a HDR az csak szólóban maradhat, a blur-t azt géptől függetlenül kikapcsolom, egyébként minden maxon.
próbálj lejjebb menni 16* mintavétről, 8*-ra.
Az még általában nem nagy érvágás grafban.
...de az tény hogy ez nem az a 3 monitorral 20 ellenféllel fullon futó játék...bár még early access a státusz nem elfelejtendő. -
törölt tag
igen.
utána a linkelt képen mutatott menürésznél összeválogatod a rajtrácsot.
Nézz össze autókat amivel nagyjából uazt a köröket tudod menni, azokból válogass össze szvsz, és nézd meg melyik pályán hogyan mennek.
versenyhétvége még nincs..létrehozhatod, de nem tudsz léptetni edzésről. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest