- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Mindet végig is probaltad ? az szep...kar hogy nem. Megtettem, amit tudtam, az ugy erdekeben...
Ami az "allatokat" illeti. Az Őzek, is...bizony szaladgalnak az ember lakta ovezetekben, is.
Ez nem bug. Nem is értem...HA a vizbol repkednek az akarmik, az OKE ! Az mar valami ! Igen, akad bug.
szrk
Olyan furak ezek a kepek... -
myckey
veterán
Akad mashol is, loadig problem...
Probaltad mar reportolni UBI Offi oldalon ? Redditen vagy Resetera bug report ? Erre szetnezni...Steam ?
Itt ezekre probalj ra. Ido, de hatha valami besikerul !
Assassin’s Creed Shadows Optimization: Best Settings for PC
Ez reszletes PC optimalizacioval kezdodik, vagyis WIN/rendszer felkeszitessel. Amugy is jo, bemutatja az egyik masik beallitas hatasat.[link]
Steam, UBI hivatalos ember probal segiteni, hasonlo problemara...[link] UBI OFFI
-
myckey
veterán
Aki nagyon akar, az valahol biztos rá tud keresni,( vagy nem, csak akad ) az idei evben dobozos jatekbol mennyi ment el UK. Beelozte a Monst H Wilds-ot is, mondjuk az Outlaws eleg szarul ment am...de tudja a fene mennyi volt a darab darab..
En sem kezdtem el rakeresni, annyiora nem erdekel. Csak szimplan jol rajtolt, meg jo rola a velemeny. Aztan meg jatszom vele.
-
myckey
veterán
fejbol meg nem mondom a UK eladast, csak hogy top volt iden, es miket elozott be ( a SW Outlaws 3 havi darabszamat multa felul, 1 het belul )
de nem is kerestem, csak arra figyelek fel, ami itt-ott szembe jon velem. Kesobbiekben majd lesz meg ennek visszhangja sztm. esatbbi -
myckey
veterán
Prolog átvezeto kozben, nekem is volt problemam, de cask egyszeri alkalom, ott azon a helyen...azota sem.
Masik dolog, akad mar par oram ,de a menu map inventory etc...kapasbol bejon. Legtobbet uj jatek toltesenel varok ,de az sem hosszu perceket jelent.
Prologban elofordult, hogy a textura nem megfeleloen toltott be, itt-ott ( kacatok, vagy epuletek eseteben ) . Azota semmi zavaro.
Legkozelebb, ha reszletesen irsz a tortenettel kapcsolatban, hasznald kerlek a SPOILER "gombot".
-
myckey
veterán
Bizonyos szint elérése utan, lehetoseg lesz ujabb "dolgokat" hozzaadni a tudasunkhoz.
-
myckey
veterán
Egy raklap vázlat, rajz etc...karakterek és a kornyezet. Aki vevo ra, annak tetszeni fog ! Szép.
-
myckey
veterán
Nekem a legdurvabb dolog, az egy átvezeto/scriptelt jelenet volt a prolog alatt, elejen. Csajszival...parszor behalt, erdekesen indult, de megoldodott.
Durva ez a latvany es a hangok is...meg ugy osszessegeben, sok dolog pozitiv, es elorelepes. Szamomra jo iranyba vittek el, hoztak egyensulyba. De meg ki kell tapasztalni ...sokszor mintha nem is AC OW rpg lenne.
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #257 üzenetére
tudtommal az 1.0.1. jott eddig, masik frissitesrol nem talalok semmit...
DE, most hosszasan tudnam sorolni a jatekokat, ahol a javitasok etc..ujabb galibakat okoznak. Sajnos igen.
Itt egyelore minden rendben ! Crash, vagy fagyas, " teljes lehalas" nem volt. No game breaking error.
Bogarasnak bogaras a jatek, talalkoztam mar megmosolyogtato AC-s hibaval, legjobban a textura betoltesen akadt fenn a szemem egyszer-egyszer, illetve a kepminoseggel sem vagyok mindig kibekulve ( leginkabb egyik es masik eljaras okozza ), animacio is tud mutatni furcsasagokat, meg az atvezeto is volt mar suta.
De siman vallalhato hibak es fut szepen, stabil ! A Frame generatorok is mukodnek a jatekban az FSR es szoftveresen AMD alol a Fluid Motion Frames 2.1 is. ( bar restartolnom kell a gepet,csak akkor lesz aktiv ) .
Ami lenyeges...KIkapcsoltam a Sharp beallitast a jatekban, tehat 0.0 -ra raktam 0.25 rol.
AMD Software bekapcsoltam az elesitest maxra. HA jatekban hasznalom, akkor rohadtul szemcses lett a kep, crisps.Chrom Aberr es Motion Blur is kotelezo OFF ! Ezek DEgradaljak a kepminoseget, utanhuzast eredmenyeznek, arnyekos/szellemkepes amit latok és még mosott is lesz, kevesbe eles !
DE egyebkent olyat is lattam, hogy masnal 1.0.1 utan jelentkezett stutter...
-
myckey
veterán
válasz
Hintalow #250 üzenetére
Volt ilyen is meg olyan is a tortenelemben...lehet igaz sem volt. Sot ! UBI elmondta, nem a dokumentalis historia huseg volt a fo szempont...
Egesz jol el lehet lenni ezekkel a karakterekkel, az egyik hatalmas Kunoichi, patika Parkour meg Stealth kepessegekkel ( Splinter cell es Hitman befigyel, PoP ) ...a Masik pedig kiraly Tank samurai ! Semmi repkedes meg ugrabugra, vegytiszta apritas es elsopro ero ! A darabolas garantalt . A sztori is kovetheto es embere valogatja, kinek tetszik. De en mar megkedveltem. KILL BILL feeling odabax, es a Zene is adja alatta.
-
myckey
veterán
válasz
Skynet258 #241 üzenetére
nem is tértem ki rá, de ott minden a legnagyobb rendben...
PC Xbox Mac meretesebb.en sem tegnap kezdtem AC vel foglakozni...Ez pedig az elozetes hangokkal ellentetben, nagyon is rendben van. ( meg izlelgetem, csak olyan pazar a kornyezet, hogy nem tudok betelni vele )
Aki teheti, az Olvasgassa a karakter menut ! Remek leirasok vannak a Lore kapcsan(Codex), jol osszefoglalja a Tutorial dolgokat is, mechanikakat...Illetve akad mas erdekesseg is. Klassz kepekkel karoltve.
Pofas a Menu rendszer, es az ott talalhato interface is. -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
KÉRTEM SPOILER TAGET !
Assassin's Creed Shadows is so gorgeous players are refusing to fast travel Jah !
Ki a fax akar gyorsutazni, mikor ilyen atmoszferat es vilagot rittyentenek ide, raadasul nem is akkora batar, mint az Odyssey, ez az Origins(egyiptomos) meret, okes elegge
[link]
A message from the Assassin’s Creed Team! | Source: official AC Instagram profileSPOILER
can customize individual part of your weapons
A "srac" 55 ora uta jott ra, hogy darabokra lehet szedni a cuccost, es ugy pimpelni az alkatreszeket ! -
myckey
veterán
Edit:
Motion Blur OFF, Chromatic Aberráltfassagis OFF, Upscale: TAA Native AA. AMD software alol kapott Elesitest es in game is max a Sharp, aszem.
HUD kezelofelulet elegge lecsupaszitva, bar irtam mar. Sztm ha minimalista. Sok szar szines jelolo meg visszajelzo es egyeb nekem ne qrja el a klassz osszkepet ! Igaz, igy kicsit meg szoknom kell...Másik !
AUDIO: Ez is remek ! Kva jol szol ! A terhangzas ( vagyis a kornyezet, az ambient ), az idojaras, a novenyek es allatok, az alafesto zene...Remek a klasszikus es a modern ötvözete. Hangokkal sincs baj. Az Immers Japo portugal bejon, face animation es lipsing is koveti, bar azert ezen meg volna mit alakitani, de jobbak az atvezetok, az tuti !Audiovizualisan, Cutscene tekinteteben jelesre vizsgazott, majdnem...
Ami a tobbi mechanikat/gameplayt/storyt illeti, ott mar akad ez es az, de meg baratkozunk....ezekrol kesobb.
-
myckey
veterán
A Photo Mode pazar ! Lesz ezer képem, akar az elozo AC gamekben, cask itt az INK,
B&W es Vintage elegge adja...
AC Game meg nem volt ilyen szép, sztm, meg masok szerint is...De ez manapsag odaver az iparnak.
Textura, geometria, tereprendezes, a noveny es allatvilag, a kidolgozottsaga...( utoljara a RDR2 ben pislogtam igy a Flora es faunat, meg a Horizon ) a surusege. Raadasul ez a 4 evszak es idojaras/napszak...
Az objektumok is pazarak, allitolag elegge sokszinuek lettek, nem annyira egyformak mint mas jatekokban.2K Ultra FSR FMF2.1 On, igy jo az fps es nincs akadas sem, bar azert egy kis utanhuzas az akad. Kesleltetessel sincs gond. FPS lockolva 75-re, bar azert nem mindig tartja.
Bug az akad, de olyan Ubis, nem game breaking...Stabilan fut. Textura betoltes is problemas tud lenni, de semmi extra ( csak ha figyelem jobban, ritkan ). Gyorsan felall, semmi extra toltes. -
myckey
veterán
Hideki Kamiya Creator of Viewtifuo Joe, Devil May Cry, Bayonetta and director of Resident Evil 2 comments on Shadows...
Az előzetes kritikákkal szemben, jól megy a game ! Eladás és Értékelés részéről is.
Több m 2M player, Steamen is lenyomta amit "" kell "", továbbá UK fizikai példányok eladasaban is elso iden. ( itt a MonsterHunterWildsot is elozi... ilyesmit olvastam )Azert az "illeto" nem egy senkihazi a szakmai berkeken belul...
* gugli forditos, szal...de gondolom a lenyege egyezik. Nem kopkodi a gamet, sot !
Neurotoxin
Az ember jarjon utana, aztan a toxic egyenekkel, forumokkal meg a "fizetett" haterekkel etc... Le sem kell xarni !Tolni kell, ha megfog.
Csak ne lett volnakbsztt57 eur( STALKER2 nyomott aron vettem, valami 44 eur, es raktam bele kb 300 orat,eddig )
-
myckey
veterán
[The things I wish I knew before I started this game. Minor spoiler alert.
Sztm olvassatok el...abszolute Nem problemas Spoiler, semmi extra . Hasznos tippek.
Tovabbra is jot megy Steamen, is.
Egyebkent levettem az in game ikonok, HUD Ui etc átlátszóságát minimumra, meretet is legkisebbre , es kikapcsoltam par dolgot, meg Simple re raktam.
Idegesitett a klassz vizualis abrazolas mellett, most eleg kopar a monitor es hat igy par segitseg is kilove, de megszokom majd.Jobban tetszik !
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #195 üzenetére
áááááááááá ! Nem szabad ! ( ignoralni kell a toxic dolgokat, de nem konnyu )
Persze, lattam hogy a humor egy fajtáját lotted el.Igen, "jatszogatnak" vele !
Assassin's Creed: Shadows sets a new peak of 63,300+ concurrent players on Steam , breaking previous record holder, Odyssey, which was also released on Steam + UPlay Day 1.
THANK YOU"
A Message from the Assassin's Creed Shadows Development Team -
myckey
veterán
itt meg az elejen a Ninjon csajszi prologus, egyik atvezeto akadt be, meg egyebek...le se szart az, aki miatt tovabb gordult a sztori.
Egyebkent minden fillert megert, 57 Eur !
Abszolut megvan az Origins es Odyssey Vibe, sot tobb is, Joval tobb ez ! ( csak azert ezt irom, mert ezekbe raktam sok-sok 100 orat ). Kevesbe eroltetett OW RPG, es tobb mint egy linearisabb, kisebb volumenu klasszikus Parkour/Stealth AC game.
Splinter Cell lopakodos reszeknel ereztem ilyet utoljara ! Adaptive visibility...mikor frankon ott vagy a pofajaban a kocsognek.
De a Prince of Persia, Hitman/Thief is beugrik.Ami a Ninjon/Kunoichi karaktert illeti, a masik klasszikus, a Tenchu jutott eszembe, bar ezzel keveset toltam. De berkeken belul, az egyik legjobb.
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #187 üzenetére
a ketto jatek nem egy, akad ott elteres, radasul az AC SHADOWS a tobbi UBI jatektol is kulonbozik...
( jatszottam Csucsimaval is, de nem vegig )
-
myckey
veterán
Ezzel a Photo Modedal megvettek...az -Ink- is baba, festmény jellegu...Remek kepeket lehet loni ! Itt a masik a classic Black/White, amit hasznaltam, a sima mellett.
Immerse mode tetszik, egesz jol eltalaltak az arcok, ajkak mozgasat a szinkronhoz. Nekem kell ez a japan mert kedvelem, portugalbol is ismeros egy-egy szo...Az atvezeto is jo.
A Grafika Ultra maxon, Frame limit belove 75-re.2K. Upscale TAA NatAA, FSR ON illetve AMD software alatt is megy a Fluid Motion Frames 2.1 Szepen tartom a 70-80 koruli kepkockat.
Rohadtul jol szól ! Mind a környezet, mind a karakterek megszolalasa es az alafesto zene is ! -
myckey
veterán
válasz
rottenbull #178 üzenetére
Igen, de van akit pont ez zavar ! Marmint a muzsika, a zenei alafestes szerintuk nem autentikus...hogy valtogat kozte a game, elesen.
A felfedezesre kivancsi leszek, mert itt most nem lehet ugy maszkalni mindenhova is, meg sokszor keresztul sem lehet jutni a vegetacion, vagy egy agyrem mert kusza az egesz, suru.
En szoktam japo tartalmat fogyasztani, eleg az angol felirat. Canont is kikapcsoltam, marad a donteshozatal, persze. Felfedezes is be lett kapcsolva, ne adjak a szamba a dolgokat, es Expert mode-nehezseg.
Most telepitek uj AMD meghajtot, gamet mar beallitottam.
amugy jo, hogy Animusbol lehet vezerelni tobbi AC gamet is, in game.
Odyssey 300-400 oram volt, meglassuk ez mit tud. -
myckey
veterán
válasz
rottenbull #176 üzenetére
Aha, ertem. en olvasok, lehetoleg minel tobbet, jot meg rosszat etc...( lehetoleg nem hazait )
A japos dolgot mar mashol is lattam, volt aki nem talalta meg az osszhangot, vagyis a keszitok nem talaltak el szerinte. Felemas a szajize. Probaltak modernek meg antikok is lenni egyben in game. Mintha sokat nyultak volna japos filmekbol, muvekbol, animekbol...
Regebbi AC gamekhez viszonyitva !Most letoltom UBI, aztan meglatom, remelm jo lesz, es nem kell refunddal szarakodnom...
cask ugye 2 ora az itt semiJah, az arc animacio hogy tetszik, meg ugy osszessegeben ? Kivancsi vagyok az ajkak mozgasara is, ha IMMERSre rakom a gamet, portugal es Japo szoveggel.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #173 üzenetére
Mar masik jatekban is volt ehhez hasonlo, ott a Polygon is, direkt errol szol, ezert raktam be. Szamit, dehogynem. Akinek pl tetszik, annak biztos szamit...Aki kulon "cikket" szan ennek.
Erdem ? csak azt irtam, hogy meg poliroztak rajta. Hagyjuk mar a csomo kereseset...
Nekem mindegy minek az erdeme, ok ?- ekozben bezsakoltam a gamet, meglatom, megy e ra a Refund
Steamen megvettem
.( vagyis hivatalos boltbol ) -
myckey
veterán
válasz
rottenbull #169 üzenetére
Jah a Mirage, jah. igaz. csak az kicsit mas lett, azert felejtettem ki . ( Ori Ody Valh volt fejben )
Allitolag amugy volt egy peccs is, mert Japok idegeltek magukat, hogy tulsagosan szetverik in game a templomok berendezeseit meg a jarokelok vere is bemocskolja blabla...
Modositottak a keszitokmar kevesbe lehet szetkapni a berendezest.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #167 üzenetére
"Nem", Valhalla ota azt is modositottak...
Polygonrol direkt mutattam cikket. Jobb lett.
Meg mashol is irtak...Persze, az elozoekre epul, csak csiszolva.
Egyebkent figyeltem, par 20-30 oras jatekos velemenyt...a kornyezet kapcsan nem cask az uj Anvil motort kedvelik, hanem magat a realisabb vilagepitest is, termeszetesebb, erdekesebb.
Mellekes feladatokat es a Random "dolgokat" is akad aki kedveli, ahogy elorahaladottabb allapotban a sztorirol is jo a velemeyn, meg a ket karakter "illeszkedese" a kornyezetbe
( magyarul ).
Gear is tetszetos. Illetve talalkoztam olyanokkal is, kik szerint a tipikus UBI OW rpg rakfene sem annnyira idegesito. Jobb a felfedezes, surubb a map, nem olyan elborult az ikonrendszer a terkepen, ez a bazispucolas lootolas egykaptafa minden is elhetobb, egyedibbek a kastelyok is.A harcrendszer vegyes, sokan nem csipik ezt az ugralos kiteros parry dodge dolgot. Hianyoljak a samuraj protagonista eseteben a lopakodas es ugrabugra dolgokat, elegge Tank karakter lett.
estbb...Steamen is egyre jobban megy !
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #164 üzenetére
meg ugye ott a portugal is...
Nekem mondjuk a sok japo tartalom miatt, ez alap, marmint jah.Aztan a Codex menuben ott a sok-sok egyeb leiras, tartalom, ami a vilagrol szol.
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #162 üzenetére
objectives menu - ami összefügg a személyekkel, feladatokkal, segit eligazodni a vilagban.
Canon modeot rosszul irtam, jah.Immersiot a nyelvezetre is ertettem, plusz egyeb dolgokra, ami kapcsolatos a vilaggal, tartalommal.
-
myckey
veterán
2 million players and counting -
Surpassed the launches of Origins & Odyssey .... -
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #159 üzenetére
Respect, hogy Bill + Egérrel tolod...En mar egy ideje cask kontrollerrel "megyek" a jatekokban, plane egy AC stilus eseten !
A Sas nem hianyzik, meg a lovas utkereses, ezek is ujitasok...persze szokatlan is lehet classic AC jatekosoknak ?
Halal nelkuli Stealth "kiutes"-elkapas ? Ideje volt, hogy ne mindig gyilok legyen...
A Woke meg a Dei egyeb baromsag mar mas jatekban is befigyelt, akinen tetszik a game, az pont lexarja ezt. Kotekedni jo dolog vele...
Immersio, Canon mode ( sztori alakitsa,befolyasola ) ? Menu rendszer ? Ezeket is elegge felhuztak.
-
myckey
veterán
A thank you from someone, who was ready, to hate the game....
1.2K likeI was wrong, and I’ll admit it.
I came into this game expecting to hate it, but honestly, it’s fixed a lot of what I’ve wanted in the series from the beginning.
-
myckey
veterán
válasz
bulikavagyok #133 üzenetére
a velemeny, a Tapasztalat !
-
myckey
veterán
válasz
kismadar12 #129 üzenetére
A Steam az Steam, es mas egyeb...
Voltak kik szerettek a Dragon Age woke szarsagot is( vagyis a mai napig jatsztanak vele, nem en
Black Myth W. egy rohadt jo game sztm !
D4v3
Nem hiszem, hogy ez megmenti ezeket, akarhogy is lett ! De most a megmentes nem az en asztalom. Egyebkent kar lenne, mert volt par jo jatek UBI oldalrol, de ez egy mas tema. -
myckey
veterán
Tom's video is already out and I am working on a behind the scenes video for AC: Shadows. To say the least, I have been blown away by the visual quality of the game. This is the biggest change to tech for AC since Unity and it shows with all the incredible detail. Amazing work on the rendering.
-
myckey
veterán
válasz
kismadar12 #124 üzenetére
It's not even 4PM here in Canada and Assassin's Creed Shadows has already passed 1 million players!
Persze UBI+ bezavar, de akkor is.k-adi
108 eur ? jah, sima liba, egy jatekert.Amit a kollega is irt, az rendben van. Aki ki akarja hasznalni UBI+ platformot, annak Jo a 108 eur / year !
-
myckey
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #122 üzenetére
Igazad van, persze ! Csak hát...akad szép kis back log is. AC Japo pedig csak azert erdekel, mert van par 100 oram az elozo cimekben, es az Ody csapata felelos erte.
-
myckey
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #120 üzenetére
108 ert sima liba a game is
de meg meggondolom. ( mihelyst lesz ac ra 108 ojrom )
-
myckey
veterán
Most ezt passzolom, de az Tuti, hogy most nincs Sas. Meg amiket irtam, par dolgot modositottak...
Van akinek ezek egyebkent komoly fejtorest is okoznak, mert hozzaszoktak az egyszeruhoz. Most meg kicsit " realisabb" lett. De azert a celokat meg lehet jelolni, akad skill... ( ami egy UBI OW game soran, teljesen atlagos dolog ) -
myckey
veterán
DEMO:
azert jo dolog ez...voolt most par game, ami tetszik, es kapott is Demot...mai napig belépek, es probalgatom.
-
myckey
veterán
Itt egy masik !
[link]
Okay, these are 100% unedited saved straight from the Xbox app. I feel like I’m having an existential crisis here. These are literally the same quality as photos I took on my actual in real life trip to Japan. Like, I’m just in awe.XBOX S, nem is PC gigaultra akarmi, ha igaz.
Ez azert sokat tud dobni az immersio reszen...meg ha a jatekos agyfaszt is kap bizonyos UBI mechanikaktol, akkor is elviszi az embert.
-
myckey
veterán
Azert ez nagyon jol meg lett csinalva...
art, es a kamera, a detail etc. kb real life.Jok ezek az apro reszletek, az odafigyeles...ez vonatkozik az egyeb dolgokra is, melyek hitelesseget adnak neki, melyseget.
-
myckey
veterán
válasz
bulikavagyok #106 üzenetére
az az !
arra gondoltam en is, csak szarul raktam a mondatvegi jelet.az ugy megy, valami 18 eur.
Jo jatekot es johet majd ide az XP -
myckey
veterán
válasz
bulikavagyok #104 üzenetére
Hol vetted ?
UBI+ nem tudom, merre vételezzem meg...vakarozok a teljes aratol.Egyebkent ! Több helyen is olvastam, hogy jót tette neki a sok halasztas, mert jo allapotban jott ki a jatek, nem kell varni raklap peccsre es optimalizaciora.
-
myckey
veterán
válasz
CriticalHit #97 üzenetére
Direkt mutattam Polygon cikkét, ahol a második felében jött a szokásos dolgokkal...Tehát nem fenyezte.
Ez is egy velemeny a sok kozül.Fassagokat, meg lehuzast lehet talalni, shit storm is akad mert UBI etc...De lehet boven latni ellentetes velemenyt is, akik meg felhuzzak. Tajekozodni kell, en is olvasok mindent is, mert erdekel, de kapufat sem akarok loni, max kicsit.
Odyssey sracok keszitettek, es az rohadtul adta nekem, meg Origi is. DE nagyon erdekel a noi karakter is, mert szeretem a kezdeti AC jatekokat, ahol a "bujas" volt a main mechanic, itt meg ez jo lett.
Azert a kritikak is jol allnak, jobb, mintha egyontetuen szarra lenne gyalazva !
Megujulas ?
Remek a vilagepites, a 4 evszak es idojaras egyebek...Aharcrendszer a ket eltero karakterrel, ami a csaj eseteben a plafonig lett huzva kb... kva jo Stealth, Mechanikak is modosultak, foldhozragadtabb lett ( se Sas, se auto lovaglas meg utkereses vagymi, se barhova is felmaszok ) a terület felterkepezese is mas modon tortenik, a Parkour rendszer is fel lett huzva, a 2 fohosre is reagal a kornyezet es nem valami noname bujas megy mindig, immersive mode, a kampozas is faxa, Fedezekeket is szarra lehet torni, idezheto segitok, epitheto " bunker " , az Objektiva Menu is klasszabb mas menu rendszerrel egyetemben, meg nekem tetszik, hogy nem egy atom nagy map, ami ures mint a soros korso, but Dense.
Ez most igy kapasbol.
-
myckey
veterán
Felesleges belemenni...En sem tettem !
Mikor valaki azt irja " jóformán nulla fejlődés az előző részhez képest. " ...Majd egy másik programot piedesztálra emel, aminek egyértelmű problémái is akadnak... Jah, ez van.Tolni kell a gamet, HA tetszik !
Nem csak a kritikus oldalak, de a STEAM is eleg jora ertekeli ! 2217 értékelés alapjan, Nagyon pozitiv !
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #83 üzenetére
mi baj is lehet...
Nem is szamit egyebkent
Öcsi is Xbox tolja, en is azzal kezdtem...csak PC PS jatekokba szagoltam bele.
De ez az AC Shadows JÓ LETT , visszajelzesek alapjan ! Meta es Op kritikus oldalak is jol hozzak a cimet. Belenyultak jatekmechanikakba, finomhangoltak, fejlesztettek stb...
Parades az atmoszfera es a Flora & Fauna etc...mellé meg hat sok szokasos UBI OW fassag is akad, de hat lehet tudni. -
myckey
veterán
Volt, le is raktam a Tsushimat is...pedig erdekes mod az egyhangu dolgokat birom mashol, de nem erdekelt.
Harcrendszer itt is eleg erdekes ezekkel a karakterekkel, es a lopakodos reszt maxra fejlesztettek.The environment and weather effects are genuinely next level. Like a more refined and grounded version of what Ghost of Tsushima did.
Jah, eleg klasszul fest a dolog...beleertve a növeny es allatvilagot is, meg a többit.
( daytime seas weather )Valaki, valahol megy mar ? Kar hogy csak Ubi+...ha arra kiad az ember 1-2 hónapot, akkor mar akar teljeset is veheti.
De Ori es Ody is akcios volt itt. -
myckey
veterán
"AC Shadows finally takes us to feudal era Japan via the team that created AC Odyssey. But if you approach it expecting the gameplay of Odyssey, you’ll be disappointed. I think there is a lot to love in this game, especially for AC fans looking for a return to a more slow and methodical approach to stealth. But I remain concerned that by splitting the main character into two, neither of the characters feel properly capable."
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #65 üzenetére
1 hó alatt nem ...de ez is emberfüggő.
Nekem az Origi+Odyss 500+ órámba van, eddig. Komótosan állok hozzá mindig ezekhez a programokhoz, de sokat szamit a környezet, mennyire kap el a jatekmenet.
Horizon és RDR2 hiaba tetszik, egyik sem huzott be... -
myckey
veterán
válasz
kismadar12 #68 üzenetére
Nem vagy tisztában az AC Shadows kapcsán, több dologgal sem. Természetesen a másik játékot az egekig magasztalod.
Nem baj, csak nem hiteles, kevésbé releváns... -
myckey
veterán
Persze,
de azert eleg sok dolgot belegyömöszöltek Origins es Odyssey jatekterebe !Hogyne, a feladatok sokszor kaptafara mentek, de nalam a tortenet es a karakterek is sokat dobtak rajta, hiaba kellett kiiktatni mindenkit is. Menj ide, old meg ezt, szedd ossze azt, szerezz infot errol tapolodj es fejlodj blabla, pucold ki a huszadik erodot vagy fedezd fel a mapot.
Itt a Japos tersegben egyebkent tobb dologba is belenyultak, mind az utazas, mind a maszkalas vagy a felfedezes tekinteteben. Foldhozragadtabb es realisabb lett, kevesbe illuziorombolo a gameplay, mechanika !
Illetve ez ugye Origins mereteivel vetekszik...Nem egy Odyssey , DE nagyon suru a map es remekul telipakoltak dolgokkal, tennivaloval es megtoltottek elettel.
Erdemes azt a magyar cikket is atolvasni.Most egyelore csak mazsolazok a velemenyek kozott, mert erdekel es orulok, hogy jo a visszhang
Csak a teljes ara az sok, meg Ubi+ is az -
myckey
veterán
Origins es Odyssey world building engem behuzott, total ! Vikinges meg se lett, az nem erdekel
ez is csdak ezert, mert megint egy kedves környezetet fogtak es eleg jol sikerult bemutatni. A szokasos UBI szarsagok itt is idegesitennek
Farkassacred
Ertem,Az maga a világ. Szubjektív vélemény, de ha Open World játékok világára koncentrálunk, nálam a Red Dead Redemption 2 a király. Részletességben, mélységben, aprólékosságban 8 év után is verhetetlen. Legalábbis eddig ezt gondoltam. Most viszont először bajban vagyok ezzel a kijelentéssel. Ugyanis szinte biztos vagyok benne, hogy a Shadows kétszeres csúsztatása a világ miatt is volt. 35 éve játszom mindennel, ami szembejön, de ilyen részletességű, ilyen élő és ilyen lélegző világot még nem láttam.
[link]Ez meg nem is kolhoni, azt irtam, de most hirtelen ezt talaltam meg. Lennyegtele ...En Nem jatszom a jatekot, csak ilyet is olvasni. A cikkben tovabbi jo dolgokat ir a vilagrol, a megjeleneserol es a techik kiforrotsagarol.
De nekem 8 kinek hogy mi
-
myckey
veterán
Japan ilyen minosegu abrazolasa, illetve a 4 evszak es apszak/idojaras valtakozasa elegge csabito...raadasul kulhoni szakik is elegge kedvelik. A RDR2 Flora es Fauna magassagaiba emelik...ami azert nem szar ( arrol nem is beszelve, hogy fole is pozicionaljak )
Illetve az sem baj, hogy a jatekter az ORIGINS vilagaval egyezik kb. Az viselheto volt, ott Egyiptomban.
* Csak ahogy meglestem...UBI+ kell hozza, az meg valami 18 eur. 1 ho alatt sztm nem jatszom ki.
-
myckey
veterán
Assassin’s Creed Shadows is a gorgeous retread of tired RPG mechanics
The historic setting is fascinating and impressive, and I’m still left wanting moreAbszolút jó lett, DE direkt dobom be ezt a Poly cikket...mert az iras masodik fele, az unalomrol, ismetlodesrol es ketsegekrol, szajhuzasrol szol...
A kommenteket is erdemes olvasni.De valoban jo osztalyzatokat kap, csak en nem szeretek leragadni egyik masik pozitiv hazai "medianal".
Origins es Odyssey telitalalat volt, sztm ez sem hagyom ki...HA a World Building elviszi a hatan, akkor a repetitiv szarokkal nem foglalkozom.
[Assassin’s Creed Shadows improves on one of the series’ best features
Shadows’ objectives menu is one of my favorites so far: It continues on the franchise’s recent iterations on quest maps, creating one that’s easy to navigate and that helps me feel more connected to the game’s world and story.
Itt pl. oda es vissza van ezert a jatekmechanikaert...En is kedveltem az elozo jatekokban, itt tovabbi fejlesztest kapott !
Illetve a Shino karakter kepessegei is eleg jok lettek, remek vele a jatekelmeny, jol otvoztek ezt a ket eltero stilust igy sokan megtalaljak a megfelelo stilust. Jo hogy lehet valtani, meg aztan az is remek dolog, hogy a kornyezet egyutt el a karaktereinkkel...sok a visszajelzes ! -
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Pónyilovas
eccarvú !
-
myckey
veterán
Ez most tetszik, jo hir !
ORIGINS + ODYSSEY mai napig jatszos es sok 100 oras moka, HA ez hozza azt, akkor hiba nem lehetMicrotran leszaros, es a copy paste sem erdekel. Egyiptom es Gorogorszag utan, jöhet JAPAN
Arigato !
Majd persze UBI Store vagy, akarhol, de nem teljes aron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest