- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Anno az Origins-t úgy tervezték, hogy megpróbálták megújítani a sorozatot. Ez sikerült is, nekem az Origins AZ Assassin's Creed, hatalmas világ, millió lehetőség, és abban érte el a csúcsát a lopakodás, abban tényleg lehetett csendes gyilkosként operálni, beosonni egy erődbe, megölni azt az egy embert, akit kell, vagy ellopni amit kell úgy, hogy senkit sem ölsz meg, és ugyanúgy kiosonni, mielőtt észrevettek.
Az Odyssey és a Valhalla nagyon elmentek az RPG irányba, én mindkettőt szerettem, de abban egyetértek, hogy nem feltétlenül kellett volna őket az AC sorozathoz kötni. Ez az egész Animus, meg ISU vonal nagoyn erőltetett már kb. a Unity óta (már nem is emlékszem nmelyik részben zárták le a Desmond szálat, de azóta)Ez a rész sztoriban egyébként erősen kötődik a Valhalához, hiszen az egyik főszereplő előéletét ismerhetjük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest