- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
DeathAdder #77 üzenetére
Hát, ezt én még soha sem gondoltam végig ilyen mélyen, mint ahogy Te összefoglaltad, de minden egyes szava igaz, segít megérteni, hogy miért veszem meg mindig az aktuális részt.
Annyi köztünk a különbség, hogy én bizony végigjátszom őket akár többször is
-
VTom
veterán
Kb. azt szerették volna visszahozni, a választható küldetésopciókkal, figyelemelterelésekkel, kulcslopásokkal.
A plakátletépkedés, meg a vesztegetés meg a korábbi AC részekből jött vissza.
szerk.: egyébként úgy 4 és fél óra játékidő után jutottam el az első sztori gyilkosságig, és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszett a megvalósítás, adja az adrenalint rendesen.
Kezd megtetszeni ez a rész (is)
-
VTom
veterán
A visszatérés a hagyonyámos AC-khez szerintem itt inkább úgy értendő, hogy nincs akkora világ, és annyi mellékes tennivaló. A lopakodás eddig is része volt a játéknak, úgy, ahogy mondod, bár a Valhallában azért ezt eléggé kiherélték, ott mindenképpen raid-elni kellett pl. az apátságokat, mert még a ládát sem tudtad kinyitni egyedül.
-
VTom
veterán
Szerintem újítás sem feltétlenül kellene, jól megírt sztorik és küldetések annál inkább.
Ez egy lopakodva gyilkolós játék, lopakodva kell benne gyilkolni mindenféle korban. De a régieknek pont az volt az erénye, hogy jól megírt, fordulatos történetük volt. Az Origins-nél még tetszett ez a szál, persze ott is klisés volt mára történet, de a Valhalla sztorijára pl. már nem is emlékszem. valamikor 150 óra körül fejeztem be a fő sztori szálat, már fogalmam sem volt az elejéről
Ezzel szemben pl. az AC III elején, mikor 5-6 játékóra után jött a csavar, hogy végig templomost irányítottál, nálam bokalef*sós volt anno.
Vagy Ezio teljes élettörténete, de még a Unity szomorú sztorija is élénken él az emlékeimben.Ebben kellene visszatérni a gyökerekhez, aztán miattam lehet több száz órányi mellékszálat meg gyűjtögetést is beletenni, nem zavar.
-
VTom
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #48 üzenetére
Vaalhol ez is természetes szerintem, 16 éve jött ki az első rész, azóta évente, kétévente jött egy új rész, ami ugyanaz, csak pepitában.
Egy idő után megunja az ember. Kivéve persze én -
VTom
veterán
Az Odyssey-vel nagyon nehezen indult a barátságunk, PC-n kezdtem el a megjelenéskor, közvetlenül az Origins után, és nagy caslódás volt ,azt sem tudtam, hogyan fogjam meg, annyi tennivaló volt benne. 30 óra után abbahagytam.
Aztán egy évvel később megvettem PS4-re, és hipp-hopp belement 220 óra, úgy beszippantott, még platináztam is. A helyén kell kezelni, más, mint az előző részek.Valhallában is 200 órám van, de a párizsi DLC-vel még nem végeztem, és a Rangarök DLC-t el sem kezdtem még. Valahogy mégsem hiányzik.. Ez a vikinges téma engem nem fogott meg már elsőre sem.
Egyébként meg belegondolva nincs ezzel baj, elég sokrétűek az AC-k, szerintem aki szereti ezt a fajta gameplay-t, az talál a felhozatalban olyan kort, settinget, ami neki tetszik.
Kíváncsi leszek, merre viszik tovább a sorozatot, mert most megint megújul a japán résszel, meg majd a középkori boszorkányüldözőssel. Mindkettőt nagyon várom
-
VTom
veterán
Anno az Origins-t úgy tervezték, hogy megpróbálták megújítani a sorozatot. Ez sikerült is, nekem az Origins AZ Assassin's Creed, hatalmas világ, millió lehetőség, és abban érte el a csúcsát a lopakodás, abban tényleg lehetett csendes gyilkosként operálni, beosonni egy erődbe, megölni azt az egy embert, akit kell, vagy ellopni amit kell úgy, hogy senkit sem ölsz meg, és ugyanúgy kiosonni, mielőtt észrevettek.
Az Odyssey és a Valhalla nagyon elmentek az RPG irányba, én mindkettőt szerettem, de abban egyetértek, hogy nem feltétlenül kellett volna őket az AC sorozathoz kötni. Ez az egész Animus, meg ISU vonal nagoyn erőltetett már kb. a Unity óta (már nem is emlékszem nmelyik részben zárták le a Desmond szálat, de azóta)Ez a rész sztoriban egyébként erősen kötődik a Valhalához, hiszen az egyik főszereplő előéletét ismerhetjük meg.
-
VTom
veterán
Nekem a Syndicate volt az egyetlen, amelyiket nem játszottam végig, nem tudom elmondani, mennyire nem tetszett
Ez a Batman-t lepipáló kötéllövöldözés, meg a 100-as kombók erőltetése minden harvban, közben az idegesítő hegedű. Meeeh.
Unity kétszer is lement, AC III szintén, Origins szintén.
-
VTom
veterán
Én 3 óránál járok, az első pár küldetést csináltam meg Bagdadban, de nekem tetszik.
Az összes AC-del játszottam, többet nem is egyszer játszottam végig, én pont azt várom egy-egy új epizódtól, amit kínál. Ez sem külömb.
A chromatic aberration idegesítő hiba, hexeditorban kikapcsoltam.
Az étvezetők érezhetően gagyibbak, mint az Origins és a Valhalla esetében, kb. Odyssey szintűek, de ettől még élvezhető.A textúrákat egy az egyben az Originsből vették át, vályogházastól, pálmafástól, tevéstől.
A játékmenet tetszik.
A végére szerintem az egynek jó volt ez is kategóriába kerül, és inkább harmadszorra is végigtolom az Originst, vagy másodszorra az Odysseyt, minthogy újrajátszam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC R5 4500 1080 8GB 16GB RAM 256GB m.2 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest