- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
A minap lett egy kis problémám. Játszottam egyet, és viszhangzott a játék. Mivel úgy is friss rendszerről van szó, ezért gondoltam felteszem a hangkártya driver-t! A telepítőjét nem találtam, gondoltam leszedem. Így is történt. Felteszem, gond nélkül ment, újraindítottam a gépet, mivel ezt kérte. Ahogy elindult a Windows, rögtön egy hibát kaptam a hangkártya drivere felöl. Azóta nincs hangom. Utána olvasgattam, hogy a Windows reinstall sem segít ezen, stb...
Mivel nem régi lap, még egy éves sincs, ezért nincs kedvem erre költeni. Tudom, nem a legjobb alaplap..SŐT! De nekem éppen elég ez most. Hangkártyát sincs kedvem venni, mert új gépnél az majd hasznavehetetlen lessz. Valaki akinek esetleg volt ilyen problémája, és bírta orvosolni, az kérem írjon.
Mellesleg, egy ASRock N68C-S UCC lapról van szó, és asszem VIA VT1705 hangkártya van beleintegrálva (picike chip).
Ja, és ha zenét indítok, ezt írja ki: Bad DirectSound driver. Blabla... Hibakód: 88780078
dxdiag azt mondja, hogy nincs is hangvezérlőm...
Végleg kaput a hangomnak?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest