- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
A minap lett egy kis problémám. Játszottam egyet, és viszhangzott a játék. Mivel úgy is friss rendszerről van szó, ezért gondoltam felteszem a hangkártya driver-t! A telepítőjét nem találtam, gondoltam leszedem. Így is történt. Felteszem, gond nélkül ment, újraindítottam a gépet, mivel ezt kérte. Ahogy elindult a Windows, rögtön egy hibát kaptam a hangkártya drivere felöl. Azóta nincs hangom. Utána olvasgattam, hogy a Windows reinstall sem segít ezen, stb...
Mivel nem régi lap, még egy éves sincs, ezért nincs kedvem erre költeni. Tudom, nem a legjobb alaplap..SŐT! De nekem éppen elég ez most. Hangkártyát sincs kedvem venni, mert új gépnél az majd hasznavehetetlen lessz. Valaki akinek esetleg volt ilyen problémája, és bírta orvosolni, az kérem írjon.
Mellesleg, egy ASRock N68C-S UCC lapról van szó, és asszem VIA VT1705 hangkártya van beleintegrálva (picike chip).
Ja, és ha zenét indítok, ezt írja ki: Bad DirectSound driver. Blabla... Hibakód: 88780078
dxdiag azt mondja, hogy nincs is hangvezérlőm...
Végleg kaput a hangomnak?
Aktív témák
- eBay
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest