- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
VargaI
senior tag
mit szóltok a sis755+964-es pároshoz?
szerintem induló lapnak nagyon is jó, teljesít úgy mint az asus, csak nem nagyon tuning barát FSB emelés megy csak ezzel olyan 10-12 % a tuning
azt nem tudja vki hogy a sis chipsetben van fix agp/pci beállítási lehetőség? -
VargaI
senior tag
van vkinek vmi infója vagy tippje hogy kb mennyibe fog kerülni egy ilyen lap, mert ha figyelembe vesszük, hogy egy mostani asrock lap 10-13 e Ft-nál nem nagyon drágább,és a többbi athlon64-es lap 40 e Ft, akkor ez olyan max 20 e körül megáll majd egy pár hónap múlva nem?
-
g@bo
nagyúr
az asrock nem rossz, de nem egy tuninglap, ott kell venni ahol 2 év garival adják.
az amd procc nagyon drága... -
VargaI
senior tag
meg még azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mibe fog kerülni egy Athlon 64 3200+ szeptember környékén, mert most 2-3 hét alatt esett 10 ezer Ft-ot az ára, s láttam már 60 e Ft alatt is néhol, szerintetek lehet majd sulinetben venni majd egy jó fél év múlva(év vége felé)?
szóval olyan max 60-70 körül megál majd a lap+proci+zalman7000alcu nem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
hi mindenki
elsősorban a PH-sok véleményére lennék kiváncsi, de bárki véleményét szivesen veszem, szerintetek milyen ez a lap? mert a tesztekben sok helyen veri az
ASUS K8V8 deluxe-t is, nekem a teszt alapján nagyon tetszett, s gondolom a nevéhez híven az ára is elfogadható lesz
http://www.ocworkbench.com/2004/asrock/k8s8x/k8s8x-1.htm
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest