- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Üdv!
Van valakinek Asrock Z77-Pro3-ja? És az a jobb vagy a Asus H77-V LE? Elsősorban megbízhatóság érdekel. -
Stonerice
őstag
válasz
ravasz21 #3513 üzenetére
Videó kártya nélkül még megpróbálhatod beállítani a biost, hogy pci express legyen az elsődleges..
Ehhez vedd ki a vga-t és alkalmazd ezt a biosba. Utána nemfog képet adni. Kikapcsolod vagy kihúzod a gépet. És ezután berakiod a vga-t.
Az én alaplapommal is így megy asszem. -
Stonerice
őstag
Ami azt illeti lenne egy kérdésem is
. Valakinek rajtam kívül csinál olyan a windows 8, hogy random módon szaggat a hang mondjuk 1-3 másodpercig? Nekem laptopon is és az asztalin is csinálja. Valamelyik program lehet? De nemtudok rájönni melyik. Aki tapasztalt hasonlót, és véletlen elolvassa ezt a hozzászólást, azzal szeretnék kicsit konzultálni
.
Az asztalimba Asrock lap van, inteles. A laptop pedig amd-s
Amiket rendszeresen használok (AMD Catalyst, Aimp3, Flashget, Utorrent, Pidgin, Rainmeter és realtek driverek.) Ja, és használok wifit.
Ezek mindkét gépen. -
Stonerice
őstag
válasz
ravasz21 #3493 üzenetére
A matricát az alplapra értettem
. Fehér háttér, fekete betű, körülbelül akkora mint a bios amit kaptál. Azlesz a chip is az alaplapon, azt kell kivenned. Figyeld azt is, hogyan veszed ki, ne forgasd el utána, mert lekell venned róla ezt a matricát, hogy szeműgyrevehesd rajta az feliratokat! Ezáltal, eltudod majd dönteni, hogyan tedd be az új biost. Lényeg hogy ugyanúgy álljon a felirat a chipen(nem a matricára gondolok, hanem amit rá festenek a chip-re).
Kezdheted azzal is, hogy leveszed az alaplapon lévő bios-ról a matricát, és megnézed milyen irányba állnak az írások. Megjegyzed! és ugyanígy rakod be az új biost. Azislehet hogy a bios egyik sarka megvan jelölve egy ponttal. Azis segíthet a visszahelyezésben.
-
-
Stonerice
őstag
válasz
andrasko #3485 üzenetére
Kingmax 2x2gb 1600mhz. Úgyemlékszem XMP-t ír a cpu-z. Nyáron vettem. Most Asrock h67-lapom van, de szervízbe. Kimúlt az integrál vga. Előte AMD-s asrock-om volt. Összevissza húztam és semmi baja sem lett. De jóval nagyobb borda volt rajta XD. Ezért szemezek az Asus H77-el. Némelyiken elég nagy felületű a borda.
-
Stonerice
őstag
válasz
andrasko #3483 üzenetére
Köszönöm andrasko, ez így világos. Minden részlet benne van amit írtál, ráadásul átültetted az én szemszögembe.
Az 1600mhz-s ramok már jóideje megvannak. Kettőszáz forintal volt drágább mint az 1333-as úgyhogy nem sajnáltam. Ígyis elég olcsó volt.Tudom hogy nemsokat dob a teljesítményen. Ez Ivy cpu-knál is így van? Lehet maradok a h77-nél, mert szeretném Asrock után kipróbálni az Asus-t is.
Köszönöm az infót mindenkinek. -
Stonerice
őstag
válasz
zserbox #3480 üzenetére
Köszönöm, hogy jöttél és hozzászóltál, de 2500K-s cpuval nem más a helyzet ilyen téren? [U]Ezmost lehet hülye kérdés. Egyébként kicsit aggódok a 75 pro 3 tól. Nem kell tőle félni, hogy tönkremegy? Túlmelegszik a déli híd vagy akármi.
Akkor elvileg I3-2100 al is menne 1600mhz-n a ram a z75 pro 3 al. Elég jó ára van.
-
Stonerice
őstag
"Valaki megtudja mondani, hogy ha I3-2100 cpu mellé veszek egy asrock Z75 pro 3- at, akkor már tudná a memóriát 1600 mhz-n kezelni? Esetleg H77-el is menne 1600mhz-n a ram?"
Erre jósokféle véleményt kaptam. Akkor leírom mit értettem meg belőle. A ram a fent említett cpuval, 1600mhz-n 7-es sorozatú deszkák közzül csak z75 és z77 es lapban megy,.? H77 be semmiképp ugye? Se Asrock se Asus h77-be. Várom a megerősítést.
-
Stonerice
őstag
Valaki megtudja mondani, hogy ha I3-2100 cpu mellé veszek egy asrock Z75 pro 3- at, akkor már tudná a memóriát 1600 mhz-n kezelni? Esetleg H77-el is menne 1600mhz-n a ram?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Filmvilág
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest