- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Asrock B75 dgs deszkán hol a bránerben van a WoL? Routeren már DMZ van, fix IP, no-ip dns-hez kapcsolódik a TP-link router, minden fain... de nem ébred az a retek. Vmi ötlet?
-
ViZion
félisten
Nem lenne extrém tuning, nem versenyre készülök, és a nagyobb GFlops érték sem okoz erekciót, de ez lehet az én hibám is...
Átrágva a dolgot nem érdemes váltanom -hacssak nem lesz az FX proci orbitális csalódás, de a tesztek azt mutatják, hozza ami nekem kell. 1680×1050-ben játszom, HD7770-el, szal. annak elég is, plattformváltás az kb. +25-40000 Ft, így meg 10k alatt fejlesztek. Nem nagyon akarok elszállni költségekkel sem. -
ViZion
félisten
válasz
andrasko #3827 üzenetére
Háát, egyelőre az ócó verziót választottam: régi procim elmegy, helyette FX-6300. Ez a mutatvány kb. 8000 Ft és egy-két óra szerelés. A lapom idle az FX-et jobban visszaveszi mint a Phenom II-t, játékokhoz elég lesz elvileg, meg munkára is. Kicsi tuningal ~3,8-4,2 GHz a terv, lényeg, hogy ne kelljen túlfeszelni, mondjuk a vízhűtés bírná
Úgyis jön hamarosan az új Intel foglalat, ha majd így kevés lesz a gép, akkor váltás.
Köszönöm! -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Nézegetem az ASRock Z77 Pro4-M deszkát, mik a vélemények róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest