- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
benceecneb
tag
Hali!
Van egy Z77Pro3 lapom, benne egy Realtek ALC892 hangvezérlővel, és az lenne a gond, hogy iszonyat halk az egész, pedig mindent feltolok maxra. Érdekesség még, hogy ha azzal a driverrel használom amit a windows talál hozzá, akkor egy fokkal jobb a helyzet, de akkor meg nem tudom állítani a hangszíneket. Ötlet?
U.i: csak azért tudom hogy halk mert előtte P45X3 Deluxe lapom volt ALC888-al, és ott tök frankó volt minden.
Bence
-
benceecneb
tag
válasz
banderasz77 #724 üzenetére
Csak a "k" jelzésű procikat lehet húzni.
-
benceecneb
tag
Sziasztok!
Vettem egy Z77 Pro 3 lapot az Ipon üzletében, kolléga 2 év garit akart adni, de szóltam neki, és gyorsan átfirkantotta 3 évre. Procit majd egy I5-2300-at rakok bele, de azt csak jövőhéten.
Na mármost nézegettem, hogy milyen bios-ok jöttek ki eddig, és az 1.40-es verzióban megpillantottam ezt: Add "No-K OC" function, hát rögtön felcsillant a szemem
Pillanatnyilag nem tudom, hogy gyakorlatban mit is takar ez az opció, de addig is extázisban vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest