- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke7773
tag
válasz
AeSDé Team #6779 üzenetére
15-t már van kétcsatornás , hátsó audion kivezeted a jelet a keverőbe rca kábellel aztán füles be és kész
-
Joke7773
tag
válasz
AeSDé Team #6774 üzenetére
Hmmmm én meg a gépem rákötöttem egy keverőpultra ( régen DJ voltam és mindig is így hallgattam zenéket).Hát a hangok iszonyat jók a fene venne hangkártyát ha van keverő na meg zene cucc
-
naksys
senior tag
válasz
AeSDé Team #6771 üzenetére
Csakis attól függ, hogy megéri-e a felárat, hogy mivel hallgatod a zenét vagy játszol. Egy jobb minőségű füles vagy hangfalszett megkívánja a jó hangkarit. A korábban említett Genius 5.1-es szetten nem hallok különbséget, de van egy Sony hifi fejhallgatóm, azon viszont nagyon kijön a két hangkari közti minőségbeli eltérés.
Plusz, hogy az Asus tud előle meghatározott hang profilokat és úgy tudom van külön fejhallgató erősítője is..
-
Anfänger
őstag
válasz
AeSDé Team #6771 üzenetére
Hi! Sokkal jobb. Nekem is Asus Xonar DX van és az alaplap nálam is ASRock Z77 Extreme4. Nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest