- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
válasz
LicskaiJ #3875 üzenetére
elvileg az a legjobb ha pendrivet FAT32 formázod rárakod bios up filet és biosba bemész frissíted
azért pendrives mert van egy ilyen funkciód ha megszakad akkor folytatja ott ahol abba hagyta- ASRock Crashless BIOS
Az ASRock Crashless BIOS segítségével a felhasználó anélkül frissítheti a BIOS-t, hogy a meghibásodástól kellene tartania. Ha áramkimaradás történik a BIOS frissítése során, az ASRock Crashless BIOS automatikusan befejezi a BIOS frissítést, ha visszatér az áram. Ne feledje, hogy a BIOS fájlokat az USB háttértár gyökérkönyvtárába kell másolni. Csak az USB 2.0 csatlakozók támogatják ezt a funkciót.FAT32 be nem vok biztos
-
mimic1979
aktív tag
válasz
LicskaiJ #3875 üzenetére
Az Igp -be volt dugva a monitor, mivel ha kijelölöd ezt a módot akkor nem ad ki képet a D-VGA! Másik negatívum, hogy ilyenkor nem lehet húzni a videokártyát, az pedig 200Mhz! 1200-1000Mhz között van egyes játékoknál 10-12 FPS is akár! Viszont! A procit illetve az alaplapot most cseréltem egy I7-950-X58 váltott! Szóval húzás nélkül is képes kihajtani 100%-ban a VGA-t, és mellette még nem is eszik annyit mint a másik, a hőfokok nevetségesek... Alapon 28, terhelve meg még nem láttam 50-en túl
Best Buy a 3570K! Alaplappal még vannak gondjaim de majd rájövök ha lesz időm utána nézni -
zolisx4
őstag
válasz
LicskaiJ #3871 üzenetére
Mint gondolom vissza olvastál kicsit, nekem is volt kis feszültség gondom és szeva000 fórumtársunk nekem is javasolta hogy dobjam fel a legújabb biost .
De ahogy nézem ,elég sok mindent javítottak a gyártók.
Én frissíteném a helyedben .Bishoop
Igazából azért próbáltam mert elég gyengén megy a játék rajta ,hátha valamit számít .
Sajnos nem.
A vga ba van hdmi keresztül. -
makkai
aktív tag
válasz
LicskaiJ #3695 üzenetére
3770k val használom.
Lefrissítettem a biost, de semmi változás.
A vinyó továbbra sem megy, holnap még lepróbálom 1 másik gépben, lehet meghalt, felpörög, de nem ismeri fel a gép, és nem is megy tovább. A vinyó 1 2TB-os SAMSUNG HD204UI.Kipróbáljam esetleg még azt, hogy AHCI módot kikapcsolom, mert az SSD miatt arra van állítva?!
Semmi gondja nem volt a gép átépítése előtt a vinyónak, HD sentinelben minden 100%-os volt. Ráadásul még csak ki sem szereltem a házból átépítéskor, mert 1 mobilrackben volt a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest