Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
[link]
sztem nem kellett volna külön totyikot nyitni ennek, fentebb biztos tudnak segíteni >gy.k. link<
egyébként ad1: én nem szívesen forrasztgatnék egy alaplapon, vagy alaplap színvonalú bonyolult nyákon (vga), mert elég félő hogy valami balul sül ki (nem tartom magam ügyetlennek, de azért egy hiperszuper autómata robotkar biztos pontosabb...)
ad2: ha már tuningolni akarsz, vegyél egy ds3-at ahhelyett hogy szétberhelsz egy asrockot -
DJ.Gróf
aktív tag
Olvastam ról ,hogy létezik v-core mod ahol forrasztani kell valamit a lapon és ad plussz feszt a procinak!
Asrock lapon nem lehet álítani így tuningolni sem nagyon lehet sajnos!
Tud valaki erről valamit?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest