Hirdetés
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Köszi, megnéztem a dolgokat.
Tök érdekes, hogy egy viszonylag új lapnál, ha AUTO-n van a biosban a MEM beállítása, akkor csak 533MHz-nek ismeri fel. Maradt a manuális beállítás 800MHz-re.
A lasú felismerés is megoldódott.
Itt az volt a gond, hogy a két eszközt előszőr jó távolra tettük egymástól, úgyhogy az IDE kábel nem érte el őket. Ezért fordítva tettük fel a kábelt. Vagy is hosszabbik részével lett össze kötve a DVD és a Winchester, a rövidebb része pedig ment az alaplapra. Na eszt nem szerette. Úgyhogy közelebb szereltem őket, és a kábelt megfordítottam. Így már semmi gond nincs vele. Pillanatok alatt fekismeri és tök gyors a boot-lás. -
laca500
aktív tag
Adott lenne a címben szereplő alaplap. Van benne 2 PQI 512MB/800MHz.
A gondom az lenne, hogy az IDE csatira feltettem a DVD-t slave-ben, a Maxtor vinyót pedig masterben. Ha így indítom a rendszert, akkor kb. másfél-2 percig is elszöszöl amire felismeri a két eszköszt. Ha lekötöm a DVD-t, akkor pár pillanat alatt felismeri a vinyót és elindúl a windows boottolása.
Valakinek valami ötlete? Mivel, vagy hogyan lehetne felgyorsítani ezt az egészet.
A másik, bár ezt nem tudom, hogy hiba-e, de a két mem kártyára azt írja a biosban, hogy 512MB/533MHz. Ezeket mi a fenéért nem látja 800MHz-nek?
Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi