Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Köszi, megnéztem a dolgokat.
Tök érdekes, hogy egy viszonylag új lapnál, ha AUTO-n van a biosban a MEM beállítása, akkor csak 533MHz-nek ismeri fel. Maradt a manuális beállítás 800MHz-re.
A lasú felismerés is megoldódott.
Itt az volt a gond, hogy a két eszközt előszőr jó távolra tettük egymástól, úgyhogy az IDE kábel nem érte el őket. Ezért fordítva tettük fel a kábelt. Vagy is hosszabbik részével lett össze kötve a DVD és a Winchester, a rövidebb része pedig ment az alaplapra. Na eszt nem szerette. Úgyhogy közelebb szereltem őket, és a kábelt megfordítottam. Így már semmi gond nincs vele. Pillanatok alatt fekismeri és tök gyors a boot-lás. -
laca500
aktív tag
Adott lenne a címben szereplő alaplap. Van benne 2 PQI 512MB/800MHz.
A gondom az lenne, hogy az IDE csatira feltettem a DVD-t slave-ben, a Maxtor vinyót pedig masterben. Ha így indítom a rendszert, akkor kb. másfél-2 percig is elszöszöl amire felismeri a két eszköszt. Ha lekötöm a DVD-t, akkor pár pillanat alatt felismeri a vinyót és elindúl a windows boottolása.
Valakinek valami ötlete? Mivel, vagy hogyan lehetne felgyorsítani ezt az egészet.
A másik, bár ezt nem tudom, hogy hiba-e, de a két mem kártyára azt írja a biosban, hogy 512MB/533MHz. Ezeket mi a fenéért nem látja 800MHz-nek?
Aktív témák
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest