Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyula1990

csendes tag

Hallee! Ezt egy Fórumon találtam: egyszóval akinek nforce 3-as alaplapja van az szépmagyarosan bekaphassa az nvidia részéről, jó, valahol kell egy határt húzni, de szerintem még elég sok n3-as van a világon ... a másik ami bosszantó, hogy a német nvidia oldalan az nForce 3-at meg Vista Ready-ként tüntetik fel, oké, megy rajta, csak hogy a 3D-nek löttek.

Szall.Ha Pci-express-es karivan benne Ebbe a lapba (Asrock Alivedual-esata2) akkor
    Az Nforce 3 Chipset Magyarul semmi szükség mivel A(z) Uli1965 Chipset kezeli A PCi-ex Vga-t úgy ,hogy ,,Vista alatt ,,nincs FPS csökkenés"

• gyula1990

csendes tag

Sziasztok!
    Csináltam egy oldal ,ahonnan letudjátok tölteni az nforce 3 chipset drivert:)
    Az oldal ,,gagyi" ,de a célnak megfelel.
    akki nem rakta fel a driver vagy nem tudta annak itt a lehetősgék: http://www.fptweb.extra.hu
    hátránya ,Ha nincs feltelepítve akkor az AGP 4x-en ketyeg hiába írja a bios hogy 8x..sajnos nem...
    Feltelepítetem a Driver és lényegesen Javult a A játékok sokkal jobban futotak!
    Vista: AGP
    Az alaplapal Semmi gond nincsen Feltetem a vistát Kölcsön kértem havertól egy ATi radeon X1050 128mb Pci-ex vga-t A windows vista Kitünően Futott.és még a játékok is jól futottak ..persze amit a kártya kitudod hozzni magából..
    Szóval A vista nem támogatja az Agp vidikarikatt.
    Ezután Kipróbáltam Agp-s kártyával hát nem ajánlom a vistát agp kártyákra...Sok hiba a windowsban Pl: Furra Foltok a képernyőn meg megfagy a kép...stb
    játékokal szemben..nagyon rosssz..
    Cod4 test: Configom: AMD x2 5000+ ,3gb ram , 7600gt(AGP!!!!!);
    Windows Vista SP1 x64 alatt:
    minimum grafikán max 20fps
    Windows Xp Sp3 alatt:
    Minimum Grafikán: max:450Fps
    utána Kipróbátuk egy Pci-ex 7600gt-vel
    Vista alatt ugyan annyi Fps volt mint Xp alatt..

Új hozzászólás Aktív témák