- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
Crossfit007 #895 üzenetére
Egészségedre.Ha a jövőben váltani akarsz valamit adhatsz el mindent. De te tudod.Sok siker hozzá.
(#902) Crossfit007: Nekem mindegy csak már hányok ettől az "Intel a fasza sztoritól". Nem mondta senki,hogy nem lesz elég,csak nem éppen a kompabilitásáról híres az Intel.
-
miresz
veterán
Pénteken Fatal1ty tulajdonos leszek
A mostani lapom pedíg Ershess kolléga házába költözik.
Már várom. Esetleg vélemények róla? Teszteket végigolvasva,jónak tűnik. Az Asus Saberthoot és a Fatal1ty között vaciláltam,de végül meggyőzött a piros fekete kombó.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #828 üzenetére
Mi van sas szem!
Egyébként 4Ghz alapfeszen,és 4.5Ghz 1.300V-on. Szerintem benn van az 5Ghz. Majd meglátjuk,mert úgy is kipróbálom.
Egyébként érdekes ez a proci. Érezhetően gyorsabb,mint a PHII volt,de a bench mégsem fekszik neki. Kíváncsi leszek majd a 3Dmark12,-re,ha elkészül. No meg a C0-ás steppingre is.
-
miresz
veterán
Nah feltettem az ASRock-tól kapott UEFI-t. Humoruk az van. AZ UEFI száma L1.11 Dátuma:2011.11.11. LOL!
Nah a lénnyeg az,hogy végre bent van az APM on/off funkció is,+ amit tegnap Szunnya kolléga írt azok a funkciók is.Megrángattam a procit, először 4000Mhz-ra (alapfeszen),aztán 4500Mhz (1.300V) egyenlőre ennyire volt időm. Benchmarkok közül a 3Dmark11-ben (4637 ) minimális,a 3D vantage alatt (17407 ) jelentős különbség volt az alap órajel,ill az emelt között.Cinebench11.5 alapórajel mellett 3.99pts-t kap,míg 4500Mhz-n 5.31-et. Rendszer alatt,ill. Játékok alatt már sokkal érezhetőbb a külömbség.A rendszer indítás úgy meg gyorsult,4500Mhz-n,hogy a windows jel már nem áll össze,hanem kiírja,hogy windows indítása,és már a betöltött asztal a következő kép.(szerintem ez köszönhető az FX brutálisan jó memória kezelésének) Játékok alatt(BF3,DIRT3,MW3,SKYRIM) az FPS átlagban 12-18FPS-el megnőtt emelt órajel mellett. Volt ahol semmit sem emelkedett,de volt ahol majd 20 FPS-el több volt.A minimum FPS-ek is nőttek.(mondjuk a PHII-X4-hez képest alapon is jobb minimum FPS-eket hoz) Windows élményindex alapon az FX6100 kevesebbet kapott mint a PHII X4 965,viszont a rendszer érezhetően gyorsabb az FX-el.Fene sem érti ezt.
A játékok is jobban,simábban futnak,magasabb FPS-el. Akkor most hogy is van ez? A benchmarkok nem nagyon fekszenek a procinak,viszont a rendszer,ill a játékok azok nagyon is jól. A Benchmarkok amúgy sem érdekelnek a lényeg az,hogy a játékok és a rendszer gyorsabb lett,és ez számít.
-
miresz
veterán
Na skacok! Válaszolt az ASRock az emailemre.Küldtek egy beta UEFI-r a 990FX extreme3-as lapomhoz,amiben többek között bent van az APM on/off funkció is,így már nem szab gátat semmi elvileg az FX tuningnak. Sajnos csak holnap tudom feltenni,mert dolgozom.
-
miresz
veterán
Köszi. Még jön mellé bele egy 6870as másik mellé és akkor lesz teljes a kép.
(#801) kungzi: De van rajt csak alatta.Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Frankón behűtötte a 965-ös Phenomot is de az FX alatt még nem hallottam a hangját. Sokat gondolkodtam én is a H60 és a H80 között,és végül is H60 lett belőle,mert olvasgattam teszteket és minimális 1-2C' különbségeket hozott ki a teszt.
-
miresz
veterán
Írtam az AsRock-nak,hogy tegyék már bele az UEFI-kbe az APM on/off-ot. Várom a válaszukat.
-
miresz
veterán
Mit is mondhatnék........
-
miresz
veterán
Van nálam egy FX 6100,most tesztelem,később írok infókat.
-
miresz
veterán
válasz
#16729600 #606 üzenetére
Akkor lehet,hogy nem ártana egy újra telepítés hozzá
mert még csak most szereltem be,és elindult a rendszer,feltettem az usb drivert,mert minden mást felismert. Nem a digitális órát,hanem ha jól rémlik több minden lehetőség volt benn,de lehet,hogy én emlékszem rosszul. Viszont az tény,hogy majd 10C'-al melegebb a CPU benn,mint a 880-ban volt. 3600Mhz/1,300V .
-
miresz
veterán
Beszálltam a clubba egy ASRock 990FX Extreme3-assal. Vegyesek az érzelmeim a 880G Extreme3 után. A lap nagyin mutatós,az UEFI-je elég egyszerű (pl. egy ASUS M5A97 PRO-hoz képest). A procimat (PH II 965) jobban melegíti,mint Ilde,mint pedig load módban mint a 880G,vagy hibásan monitorozza ki.(+a cpu feszt is hibásan írja már a rendszer alatt) CPU ventillátor fordulatszámát nem írja ki az Aida64,csak,ha elindítom az AXTU programot,de mikor kikapcsolom már el is tűnik. Viszont az AXTU progi nagyon faxa.
Szerk:
Usb-re dugtam a telómat és egyből befagyott a rendszer,reset segített csak. De most működik rendesen. -
miresz
veterán
Áh ez engem is érdekel,mármint az,hogy egy Nvidiát berakni mellé physx-nek. Te vágod ezt a témát? Mert,ha igen akkor privátban segíthetnél nekem ha nem gond.
(#584) Milka 78: Már olvastam a topicban,hogy megfordítva nektek jobban lehűtött,én is megpróbáltam de nálam ugyan az maradt.
-
miresz
veterán
Igen, nincs az a nagy bőség ami szokott lenni,én sem értem,hogy miért. Nagyon sok lapot néztem már én is,és ezen sem minden olyan amit én szeretnék,de ez a legjobb ami számomra megfelel.Árban és felszereltségben is. CF-et akarok bele úgyhogy nálam az is szempont volt így tehát még jobban szűkült a kör.
-
miresz
veterán
válasz
#16729600 #575 üzenetére
Jó kis kégli,én is most váltottam.Jó áron elvitték tőlem a Xigmateket úgyhogy nem került sokba a váltás. A H60 nagyon jó kis cucc. A 965-öt 3.8-on 1.328V-on prime95 alatt is 48-50C' körül tartaja. Beállítottam a bios-ban hogy a kritikus hőmérséklet 50C' legyen Bad Company2,Dirt3,alatt fel sem gyorsul a ventilátor rajt mert nem éri el az 50C'-t. Viszont ha fullon megy a ventilátor akkor hangosabb mint az Artic Freezer Pro13-am volt.De ezt Milka kolléga akinek H80-a van már orvosolta egy ventilátor cserével.
-
miresz
veterán
válasz
#16729600 #571 üzenetére
Egy dolog hiányzik nekem a lapról ami még a 880-asomon is van azok a kis kapcsolók amivel resetelni lehet a biost meg indítani a gépet. Azok jó kis dolgok. A 970 Extreme4-en van az is bent volt a kalapban,de már hoztam olyat embernek és nem a legjobb szerintem abban is sok a bug meg főzi a procit stb+ahogy olvastam itt is sok embernek volt gondja vele.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #566 üzenetére
Az offért tényleg bocs.
(#567) szunya1: Mindenképp tájékoztatlak benneteket,hogy mi is a stájsz a Bullal. 990FX Extreme3-at teszek alá kíváncsi leszek,hogy milyen ez a lap tetszetős az tuti. Menj a pi..ába messze vagyok én attól,hogy milliomos legyek,vagy tudsz valamit? Esetleg holnap nyerek a lottón? Úgy legyen. Akkor Elmegyek értetek és berúgunk a repülőn IDE felé és mindenki kap egy olyan gépet tőlem amilyet szeretne.Milka csak AMD-t kaphat.
Sokat dolgoztam fusiban ezért,hogy összejöjjön most ez a csere.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #559 üzenetére
Besípolt az Intel érzékelő! Ah te vagy itt? Evolúció? Na abba majd bele szólok én is remélem haver!
Már csak napok kérdése és érkezik a Bull és megfarkalja aki s Szandikát.
A filmekben is mindíg győznek az emberek az kékvérű zombik ellen!
Lassan össze verődik itt a régi banda ahogy nézem.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #347 üzenetére
Én is le váltottam a jó öreg CSX-eket ilyen Corsair-okra és elég kellemes kis memók. Időzítés terén nem annyiran rugalmas mint a CSX volt,de viszont ezek a kis 1600-as memók simán minden gond nélkül mennek 1866MHz 9-11-9-27 1T 1.65V. (szandyval próbálva.),de most már kipróbálnám egy fx-el is.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #258 üzenetére
Ezt cáfolom! Mármint azt nem,hogy a Giga BIOS-ban erős,
,hanem azt,hogy az ASUS lapok melegednek,pontossaban a 970 pro az nem.Most raktam vele össze egy gépet,(persze alapossan leteszteltem előtte mielőtt elvitte a gazdája
)A magfeloldás tökéletessen működött,mi több jobban is meg tudtam benn húzni,mint az enyémben egy X2 555 (x4 B55)-öt egészen 4100 Mhz-ig.( 1,520V) Az én freezeremmel. Most jelenleg egy 1090T van bent és nagyon faxán muzsikál! (persze azt is megnéztem mit tud a lapban
4200Mhz/1,4V) Alapon 3200Mhz-n az 1090T Load max. 58-52C' volt az én freezeremmel.
(#267) kunsztler1 : A gigabyte szerintem sosem volt jó! (bár ez az én szubjektív véleményem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest