- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
Aktív témák
-
ABnormal
őstag
Bővebben: link - a fentebbi linkről simán elérni...
-
gabe_
őstag
Hali!
Nekem is kellene ez a fájl, mert lámalétemre nem tudom leszedni sehonnan!
Már szétvet az ideg, mert egy órája keresem, kattintgatok, de sehogy sem találok egy letölthető linket.
El is ment a kedvem az asrock alaplapoktól...
léccike valaki segítsen! -
Boss
csendes tag
kosssz
bsa kollega voltszives elmailerezni.
amit ugyi rogvest toroltem is
de meg vissza tudtam szedni........
a bsa meg a maffia igy egyutt utos cucc
ma ejjelre maszok csak haza ugyhogy marad a holnap estve...jajj kupadonto hatha a fradi magahoz ter....mindegy szal meg a heten kiproba.
csa -
neduddki
nagyúr
HI!
Hasznalj operat!:-))))
Komolyra forditva nalam gond neku lejove, es hiba sincs bennuk, tehat a hiba az on keszulekeben lehet! Ennek elelnere ha ko jelezz es elkudom ,ha az egyik jeles elottemszolo nem tette vona meg!
Masik komoly, minthogy a flash.exe ojjan egyformak hogy csak na /tobbe kevesbe/ mashunna is jo!
magint mas! tegyel fol ie6sp1-et. mozilla 1.3-at, opera 6.06 es 7.1 ebbol vmejjik csak leszedi, legalabbis az eddigi tapasstalatok eszt mutassak! pl. a hp.com nem szeresse az operat oda mozillaval jarok, etc.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
please csekold le az oldalt kattics a flash linkre es tocsd le nekem legyott!
http://www.asrock.com.tw/support/index_download.htm
udv
neduddki -
Boss
csendes tag
Hello mindenki!
ASROCK PE PRO alaplapomon a biost szeretném frisiteni de sehogyan sem tudom az ehhez valo fent említett exe fájlt leszedni.Enélkul pedig nem lehet.
segitsetek pliiiiz
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest