- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
ABnormal
őstag
Bővebben: link - a fentebbi linkről simán elérni...
-
gabe_
őstag
Hali!
Nekem is kellene ez a fájl, mert lámalétemre nem tudom leszedni sehonnan!
Már szétvet az ideg, mert egy órája keresem, kattintgatok, de sehogy sem találok egy letölthető linket.
El is ment a kedvem az asrock alaplapoktól...
léccike valaki segítsen! -
Boss
csendes tag
kosssz
bsa kollega voltszives elmailerezni.
amit ugyi rogvest toroltem is
de meg vissza tudtam szedni........
a bsa meg a maffia igy egyutt utos cucc
ma ejjelre maszok csak haza ugyhogy marad a holnap estve...jajj kupadonto hatha a fradi magahoz ter....mindegy szal meg a heten kiproba.
csa -
neduddki
nagyúr
HI!
Hasznalj operat!:-))))
Komolyra forditva nalam gond neku lejove, es hiba sincs bennuk, tehat a hiba az on keszulekeben lehet! Ennek elelnere ha ko jelezz es elkudom ,ha az egyik jeles elottemszolo nem tette vona meg!
Masik komoly, minthogy a flash.exe ojjan egyformak hogy csak na /tobbe kevesbe/ mashunna is jo!
magint mas! tegyel fol ie6sp1-et. mozilla 1.3-at, opera 6.06 es 7.1 ebbol vmejjik csak leszedi, legalabbis az eddigi tapasstalatok eszt mutassak! pl. a hp.com nem szeresse az operat oda mozillaval jarok, etc.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
please csekold le az oldalt kattics a flash linkre es tocsd le nekem legyott!
http://www.asrock.com.tw/support/index_download.htm
udv
neduddki -
Boss
csendes tag
Hello mindenki!
ASROCK PE PRO alaplapomon a biost szeretném frisiteni de sehogyan sem tudom az ehhez valo fent említett exe fájlt leszedni.Enélkul pedig nem lehet.
segitsetek pliiiiz
Aktív témák
- Intel Core i9-12900 OEM eladó ajándék hűtővel
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest