Aktív témák
-
Boby85
csendes tag
igen láttam, de ott nem volt ilyen kédés, legalábbis rákerestema kulcsszavakra.
Egyébként mivel aHDD-t kicseréltem, a csatlakozásával nem hiszem hogy meglazult, a RAmokrol sem hiszem, mikor kitakaritottam, mindegyik alkatrészt picit megmozgattam.
Kérdés: flashelés nem a frissitést jelent?
Egyébként Googleztam ez volt az elso, és cask anynit találtam hogy ki kel kapcsolnia bioszban ezt az opciot, cask van eyg KIS bokkeno, hogy nincs ilyen opciom!
Lehetoségeim: Information - informácio a biosrol ésa géprol, semmi változtatást nem engedélyez, csak megtekintheto
Main - ido és dátum, továbbá video memoria nagysága, gyors boot, hálozati boot, F12 boot menu D2d Recovry és Power on Dislplay, semmi jelentos
Security - Passwordok beállitása
Boot - bootolás sorrende..
Exit - nem kell hozzá komment remélemTehát a Googlen semmi erre utalo megoldást nem találtam, itt probálkozok, sajnos az eddigi hozzászolásokban sem találtam ilyet
Ezért irtam ide, remélem kapok választ vagy valmilyen segitséget! És elnézést hogy erre egy uj témát irtam ki...
-
Boby85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segitséget, vagy választ kapni egy kérdésemre/probémámra, ami a kovetkezo:
Acer aspire 3650-es notim van, eddig minden rendben és jol mukodott, semmi baja nem volt mindaddig, mig két hete ki nem kapcsolt magátol éjszaka(mivel töltöttem). REggel be akarom kapcsolni nem indul az OP rendszer, és ilyen hibát ir ki:
Bios Shadowed
Video Shadowed
HD0 failed
HD0 is WDC.......Vagy valami iylesmi, pontosan már nem tudom de a Shadowed-okban biztos vagyok!!
ez a hiba amint ésrevettem hoszabb ideju terhelésnél, vag ynagyobb erhelésnél jon elo, eddig azt hittem hogy a HDD a hibás mert mindig akkor csinálta ezt a hibát kikapcsolás után ha fel volt melegedve.. ha kiraktam 5 percre ahidegre, utána megint midnn gond nélkul ment min két orát, és megint kikapcs után rogtoni inditás után ezt a hibát dobta ki... Eddig egy 40GBos Hitachi inyo volt benne most meg egy vadiuj 120GB-os WD. PLS vki segitsen mia baj. Biosom a legfrissebb 1.3-as VERSION, kitakaritottamam gépet, hát volt benne 3 porcica család is
és az XP+SP3 at is felraktam, uj driverekkel.. de a hiba a telepités után egy orával visszajott
Elore is koszonom a választ és a segitséget! UDV
Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest