- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Ez igaz, de ha valakinek endes gari kell, akkor azt meg kell fizetni. Keményen meg kell fizetni. Ezért vállal sok ember kockázatot, mert nem mindegy neki, hogy egy-eyg alkatrész esetemként akár többtízezer Ft-al olcsóbb.
Minden csóró országban ez a helyzet és igény van az ilyen kiskeresekre,stb, mert ha nem lenne nem lennének. -
Meg ezek miatt a ''bevállalós'' kiskerek miatt intéződik úgy a garancia, ahogy intéződik.
-
-
uzsz
senior tag
Mindenképpen igaz amit mondtok, csak kihagyjátok a számításból a külföldről, v innen onnan beszaladt árut, amit aztán nem vámolnak, adóznak, papíroznak, ennek persze nyilvánvaló okai vannak. Na most ezek az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy ő az áfa 1/3-át még had tegye rá a cuccra, mert neki az az érdeke, hogy minél előbb elszórja a készletet és hozhassa a következő adagot. Bár igaz az ilyen források nem feltétlenül 10-20darabokkal számolnak hanem 100asesetleg 1000-es nagyságrendűekkel, mert neki így jó. Mért gondolja mindenki, hogy M.o.-n a legolcsóbb a nagykerben dolgozók által onnan így, v úgy kiszalasztott cuccok? Nagyonsok nagyker is vásárol nem tiszta forrásból, bár a rutinosabbja több cég között mozgatja az árut oly módon, hogy mire az célhoz ér gyakorlatilag szinte ingyen van. Erre is lenne példa de nem célszerű konkrétumokat mondani. Én nem gondolkodom ekkora tételekben, lévén hogy nincs ekkora tőkém sem és ha már lenne nem ezt csinálnám. Én arra alapoztam aki a kényelmesebb és neki egyszerűbb módot választja a minimális árrésveszteség ellenében, mert hát ha csak a PH-n nézek szét itt is akadnak olyan árak, ahol vagy több ember kaszál mire végfelhasználóhoz jut a cucc, vagy 1valaki dolgozik aromi nagy árréssel.
Aztán olyan is van aki nem képes egyedül kielégíteni minden vásárló igényeit mert mindenki ideje és energiája véges és azt mondja, hogy nesze bazzeg, te megkapod X-ért én így azon 10%-al kevesebbet keresek, de egyébként sem tudnék már azokkal az emberekel foglalkozni, tehát a 0-hoz képest a 90% baromi jó mutató. -
orbano
félisten
Általában az áfa nélküli források limitáltak, így igyekszik mindenki a lehető legnagyobb profitot kihozni belőle. Ráadásul az olyan források is imitáltak, ahol tisztességes (10m Ft nettó feletti) áfa ''elszámolás'' lehetséges. Aki meg kisebb tételben tud ilyet, az pedig igyekszik magának megtartani a lehető legnagyobb haszonnal... legalábbis sztem valahogy így megy
Ja és miért adná valaki neked nagyker nettóért, ha ugyanilyen könnyen adhatja mondjuk féláfával, vagy harmad áfával?Gazdaságilag nem túl megalapozott a kérésed, de kívánom, hogy sikerüljön összehozni
-
Octi
aktív tag
Ez szerintem megint egy másik eset. Itt a PH fórumokon nem kiskereskedőktől fogsz vásárolni (tisztelet a kivételnek). Annak hogy te mint kiskeresksdő, vásárolsz egy nagykerben X mennyiségű árut, vannak bizonyos vonzatai. Ha pl. veszel 60 db alaplapot, azt ''elvileg'' eladási számlán igazolnod kell, hogy azzal mi történt. Vagy mutatsz számlát amin eladtad, vagy megmutatod a cuccot a polcon. Ugyanis APEH elvtárs szépen megkérhet, hogy ugyan mutatsd már meg, mi történt az általad nagykerben vásárolt cuccal.
Szerk: Ha nem így lenne, szerinted hány kiskeres árulna hivatalosan boltban, számlával? Eladná itt kéz alól. Kicsit nagyobb lenne a nyereség.
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Naja, de: Engem soha nem érdekelt, hogy nekem honnan jön. Ha lopja és olcsóbb annál jobb nekem is és a vevőnek is, mert olcsóbban adom.
Ha nagykernettóban hozza az is jó, mert az. Sajátszakállra bizniszelni egy dolog, de sokat eladni kevés energiabefektetéssel egy másik. Én ha most tudnék nagyk nettóban sokat, biztos nem szuttyognék saját szakállamra, adnám nagytételben 1-2 mukinak, akkor is a lóvémnál vagyok vele és kevesebb macera nem?
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
nagyker nettó alatt nem hiszem hogy tudja adni valaki, hacsak nem lopja... aki meg nettó áron tudja adni a cuccot, az valóban a saját szakállára fogja eladni...
-
Octi
aktív tag
Számomra nagyon tanulságos ez a topic!
Azt nem értem, hogy ilyenkor hol vannak azok az emberek, akik mindig azzal az indokkal alkudoznak pofátlan mértékben, hogy nekik milyen hiper-szuper nagykeres kapcsolataik vannak
''nekem is kéne igy cucc, de csak névreszóló számlával''
Na ez meg aztán, tényleg nagyon tetszik:--)) -
x.geo
aktív tag
ha valakinek van ilyen kapcsolata, akkor saját maga adja el a cuccokat(igy nagyobb a nyeresége, de igaz lasabban mennek el az alkatrészek).
De UP (hogy találjál) -
uzsz
senior tag
Azt hittem, hogy legalább 1-2 emberke jelentkezik, mert hát nem sci-fi amit írok, csak senki nem gondolkodik abban, hogy esetleg megéri neki a dolog, hisz nem ő rohangál üzlet után és nem ő foglalkozik a vevőkkel, max amit rendelek azt meghozza, v leszállítja, v akármi.
-
uzsz
senior tag
Eddig nem árasztottak el az ajánlatok, minth anem is lennének itt ilyen emberek. No de kinek hazudunk? Persze hogy vannak itt.
-
Blacek
tag
Gondoltam nagy sikere lesz a topiknak
-
KINKY_007
aktív tag
Szerintem mindenki szeretne ilyen forrást, ha akad jelentkező engem se kiíméljen!
-
uzsz
senior tag
up
-
uzsz
senior tag
Mint a topc címe is jelzi olyan megbízható embert, embereket keresek, akik el tudnak látni áruval minél olcsóbban, ha kell akár nagymennyiségben is. Kérlek, hogy mailben vegyétek fel velem a kapcsolatot, esetleg telón.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest