- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Mindenképpen igaz amit mondtok, csak kihagyjátok a számításból a külföldről, v innen onnan beszaladt árut, amit aztán nem vámolnak, adóznak, papíroznak, ennek persze nyilvánvaló okai vannak. Na most ezek az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy ő az áfa 1/3-át még had tegye rá a cuccra, mert neki az az érdeke, hogy minél előbb elszórja a készletet és hozhassa a következő adagot. Bár igaz az ilyen források nem feltétlenül 10-20darabokkal számolnak hanem 100asesetleg 1000-es nagyságrendűekkel, mert neki így jó. Mért gondolja mindenki, hogy M.o.-n a legolcsóbb a nagykerben dolgozók által onnan így, v úgy kiszalasztott cuccok? Nagyonsok nagyker is vásárol nem tiszta forrásból, bár a rutinosabbja több cég között mozgatja az árut oly módon, hogy mire az célhoz ér gyakorlatilag szinte ingyen van. Erre is lenne példa de nem célszerű konkrétumokat mondani. Én nem gondolkodom ekkora tételekben, lévén hogy nincs ekkora tőkém sem és ha már lenne nem ezt csinálnám. Én arra alapoztam aki a kényelmesebb és neki egyszerűbb módot választja a minimális árrésveszteség ellenében, mert hát ha csak a PH-n nézek szét itt is akadnak olyan árak, ahol vagy több ember kaszál mire végfelhasználóhoz jut a cucc, vagy 1valaki dolgozik aromi nagy árréssel.
Aztán olyan is van aki nem képes egyedül kielégíteni minden vásárló igényeit mert mindenki ideje és energiája véges és azt mondja, hogy nesze bazzeg, te megkapod X-ért én így azon 10%-al kevesebbet keresek, de egyébként sem tudnék már azokkal az emberekel foglalkozni, tehát a 0-hoz képest a 90% baromi jó mutató.
Aktív témák
- PR-Telecom
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Háztartási gépek
- Könyvajánló
- Óvodások homokozója
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged