- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
A sentry base az az őrszem bázisok,azokat már mind megatáltam,egyébként abból 4 van.
Ha nem találod meg őket,akkor szólj,elmondom merre vannak.Nah,azt írja,hogy a fő bázis északnyugaton van,ahogy a gát fele mész.
Én már jártam arra,mondjuk nagyon nem vizsgálódtam arra fele,majd meglesem mégegyszer
Bár a fórum,ahol olvastad az angol szöveget,ott azt írja az egyik,hogy "i've done manhattan twice, and the main base was in two different spots each time. you have to talk to the four guys at the big garage thing (after you find the weapons cache behind the church, town names are slipping me), and they'll tell you where it is."
Szóval hogy ő már kétszer megcsinálta a Manhattan küldetést,és mindkétszer máshol volt a fő bázis. Beszélni kell a 4 emberrel a nagy garázs szerű dologban,(miután megtaláltad a fegyverek rejtekhelyét a templom mögött,de a város nevére nem emlékszik) és ők majd megmondják,hogy hol is van a fő bázis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc beárazás segítség.
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest