Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
A sentry base az az őrszem bázisok,azokat már mind megatáltam,egyébként abból 4 van.
Ha nem találod meg őket,akkor szólj,elmondom merre vannak.Nah,azt írja,hogy a fő bázis északnyugaton van,ahogy a gát fele mész.
Én már jártam arra,mondjuk nagyon nem vizsgálódtam arra fele,majd meglesem mégegyszer
Bár a fórum,ahol olvastad az angol szöveget,ott azt írja az egyik,hogy "i've done manhattan twice, and the main base was in two different spots each time. you have to talk to the four guys at the big garage thing (after you find the weapons cache behind the church, town names are slipping me), and they'll tell you where it is."
Szóval hogy ő már kétszer megcsinálta a Manhattan küldetést,és mindkétszer máshol volt a fő bázis. Beszélni kell a 4 emberrel a nagy garázs szerű dologban,(miután megtaláltad a fegyverek rejtekhelyét a templom mögött,de a város nevére nem emlékszik) és ők majd megmondják,hogy hol is van a fő bázis.
-
-
atesz999
tag
Sziasztok!
A Manhattan küldetésnél hol található az "Insurgent main base" ,vagyis a felkelők fő tábora? A megadott információkból egyszerűen nem lehet rájönni a "main base" helyére,hogy kb hol található és elég nagy a terület. Már napok óta szenvedek ezzel.
Aki tud segítsen!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest