- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Én pozitív véleménnyel vagyok a filmről ez persze nem azt jelenti, hogy hú de jó film hanem azt, hogy igen végre megpróbált valaki akció/vígjátékot csinálni hiszen a magyar filmkészítés palettájáról ez az a stílus ami nagyon hiányzik (főleg az akciófilm). A történet valóban erősen hullámzik ám vannak nagyon jó pillanatai a filmnek, a karakterek és motivációik szvsz jól kidolgozottak csak egy-két szereplő engem nagyon zavart (pont a ''főszereplő'' Balogh Tibi és bandája az akik az idegeimre mentek már a tököm tele volt az amúgy nagyon jó Kovács Lajosal és Mucsi Zoltánnal). Viszont a színészgárda már egy sokat próbált tapasztalt társaság és szvsz ők is sokszor átlendítették a filmet a holtponton.
Tehát: én sem mondom, hogy egy húúú de jó film, de azért annyira nem is szar. Szerintem egy közepes de ha megindul több ilyen és ehhez hasonló film készítése akkor azért az segíthetne a magyar filmiparnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest